Feljelentés lopas miatt?
Sziasztok!
Ma meg gyanúsítottak azzal a barátnőm szülei hogy közel 2m600ezret elloptam a széfből.
A problémám az hogy 3 hete kb velük számoltam közel 10m ft t.
A széfet velük szereltem be a kulcsot is megfogtam.
Ők megszámolták ma az összes pénzt stb..
Ilyenkor mi lesz hogy ha alapból ott az ujjlenyomatom?
Szilárd alibim van meg stb de egy napra mindig ott aludtam a bnőmnél amikor nem voltak ott.
1000 eu tűnt el és a pénz.
De amikor ki mentek isztambulba akkor váltottam pont 1000 eu t ft ra unoka öcsémnek mert ismertem a valtóst és jobban vált nekem.
Annyit kell tudni róluk hogy 2 ruha boltjuk van és adómentesek és a napi 100-200 ezer ft ból kb 30-40ezer ft t ütnek be és ez csak egy üzlet.
Szerintem így akarnak minket szétválasztani.
A rendőrség a kihallgatás előt legalább utána néz annak hogy mennyi a bevétel havonta és hogy mennyi árut hoznak be?
Tehát a bevételnek és a kiadásnak?
És legalább kérik őket hogy igazolják azt hogy az eltűnt pénz ott volt?
Mi a menete ennek?
Előre is köszönöm a segítségeket!
Az 1000 eu -t tisztázni tudod, mert ott van az unokaöcséd tanunak, hogy az övé volt, neki váltottad.
Egyáltalán ki tudod a széret nyitni? Ki más tudta kinyitni? Nem lehet, hogy a barátnőd vette ki?
Szerintem a rendőrség nem kérhet semmit arról, hogy honnan volt a pénz, hiszen lehetett az hosszabb idő alatt gyűjtött összeg is.
Kamera nincs esetleg?
Az hogy beszerelted a széfet csak egy dolog. Ha a kulcs náluk van napi használatban akkor rég nincs rajta az új lenyomatod kb 4 nap alatt eltűnik (lekopik nyitás zárás). Ha Te is használod a kulcsot akkor bajban vagy :)
Nekik is bizonyítani kell hogy amit "elloptál" az létezett.
A kulcshoz elég régen nyúltam.
Még ők kérték hogy adjam oda nekik stb.
És a pénzzel mi a helyzet?
Biztos vagyok abban hogy rajt az ujjlenyomatom.
És hogy tudják azt bizonyítani hogy ott tenyleg volt annyi pénz?
Valószínűleg semmi bizonyítékuk nincs rá. Bejelenthetik a rendőrségen, de ők nem fognak sokra menni azzal hogy állítólag volt benne x összeg amit te állítólag elloptál.
Amúgy ha ennyire okosba tolják a bizniszt és te tudsz erről akkor valószínűleg nem érdekük bevonni a hatóságokat az ügybe.
Azért aggódok mert a pénzen még is ott az ujjlenyomatom.
És a széfen is.
Elég komolyan gondolták a barátnőm szerint a feljelentést.
Nem szeretnék olyan dolog miatt börtönbe kerülni amit nem is követtem el
Még nem mutattam a a szület és tegnap este kutatott bnőmnél.
A széfen tuti ott az ujjnyomom.
Motor és kocsi szerencsére nincs.
Az az egyik mázlim hogy nyertem a Bwin n 200ezer ft.
Mert tegnap este már kérdezgették hogy miből vettem az adidas cipőt stb..
Ez szerintem nagyon undorító dolog amit művelnek.
De a bnőm mesélte reggel hogy apja választás elé tette vagy ő vagy én aki lopott.
Tuti hogy erre megy ki a játék hogy eltávolítsanak mert az üzlet a ház mellett van és ott a bejárati ajtó egyből.
Kb 3 alkalmazott felmehetett amíg ők isztambulba mentek mellette minden szombaton jön egy takarítónő de ők meg vannak győzödve arról hogy én tettem
Hát én a helyedben vennék egy kis webkamerát. Aztán odamennék minden ott dolgozóhoz, hogy van e valami mondandója mielőtt a rendőrség megnézi a felvételeket. Persze nem árt ha van nálad egy hordozható winyó, meg a kamerát kicsit összekoszolni hogy réginek nézzen ki. Lehet hogy bejön lehet hogy nem. De mindenképp érdemes lesz megfigyelni az arcukat. Ha egyik sem vall az lesz a te embered aki legjobban tagad.
Amúgy a barátnődre nem gondoltál esetleg nem e ő vette kölcsön a pénzt?
Bnőmre nem.
Semmi oka nem lenne rá és mindig velem van akkor amikor a szülei külföldön.
Hát ez a webkamerás megoldás szerintem nem vezetne semmihez és nem hinném hogy bizonyítékként ezt elfogadnak :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!