Joe2016 kérdése:
Rendőrnek hány éves korig lehet jelentkezni?
Figyelt kérdés
rendőr szeretnék lenni? de nem tudom hogy Lehetek még
az, 17 éves vagyok 7 osztályom van gondoltam hogy befejezem a iskolát Estivel
#iskola.befejezés
2017. ápr. 12. 12:12
1/5 anonim válasza:
Attól függ hogy milyen rendőr szeretnél lenni.
2/5 anonim válasza:
nálad nem a korod a baj, hanem az, h érettségi kell. 17 évesen 7 osztály nem túl jól hangzik, ennyire nem kell lenézni a rendőröket.
3/5 anonim válasza:
Reméljük ezt te sem gondoltad komolyan. Még ahhoz is, hogy egy rendőr szakközépbe bejuss(2éves képzés, ez a legalacsonyabb iskola amivel rendőr lehetsz) min. egy érettségire szükséged van. Az NKE-ről meg szerintem ne is beszéljünk. Na most, az hogy 17évesen még az általánost sem fejezted be hát XD. Utcaseprőnél te sem leszel több, az egyszer biztos.
4/5 A kérdező kommentje:
Tudom érettségi kell ahhoz hogy Rendőr legyek ,azért tettem fel ezt kérdes hogy tudja hány éves kortól Lehet jelentkezni
Rendészeti szakközépiskola ,
2017. ápr. 17. 10:24
5/5 anonim válasza:
úgy rémlik 35 éves korig lehetett,de ezt kb 2-3 éve eltöröltek ,tehát akár 60 évesen is jelentkezhetsz ha tudod teljesíteni a feltételeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!