Egyik ismerősöm elkezdte a "Kék bálna" játékot és megfog halni. Mit tegyek?
Nem tudtam, hogy mi a franc ez a kék bálna így utánanéztem.
Szerintem aki ilyen ideggyenge, hogy parancsra képes megöpni magát, az vesszen is.
A másik meg a "mi majd segítünk" része.
Hát láttam a főszervező gyerek képét. Ő akarna megölni ha bem teszem meg magamtól? :D
Kettétörném azt a paprikajancsit.
Attól a nyikhajtól vannak beijedve? :D
1,igen valószínű h nem öli meg magát.Az öngyilkosság nehezebb mint aminek tűnik sokan nem jutnak el odáig h megtegyék
2,aki elbeszélgetés után és az után se akarja ezt abbahagyni miután győzködöd az veszett ügy
3,vagy te találod ki ezt vagy az ismerősöd mivel az európai unió netes szerverein még nem elérhető ez a játék
A játék célja a megfélemlítés és az öngyilkosságba hajszolás.
Ugyan én nem "játszottam" vele (hogy lehet ezt egyáltalán játéknak nevezni?!), de annyi a megoldás hogy NEM leszel öngyilkos.
Kétlem hogy ezek mögött a fenyegetések mögött (" mi majd segítünk ha nem teszed meg") valós dolog állna. Szerintem az egész pszichológiai hadviselés, elhitetik hogy sokan vannak, figyelnek, bántani fognak stb. De egyedül a "játékos" veszélyes csak önmagára fizikálisan.
Szomorú hogy ennyire buta és birka emberek vannak. Ki akar egyáltalán ilyennel játszani? Oda kéne figyelni egymásra.
Szerintem szóljál valakinek pl a szuleinek vagy akire hallgat.Probalj meg tenni erte
Csak a sajat velemenyem !!
Mondd neki azt, hogy: -Gratula! Szép volt! És már nincs visszaút, sikerült belekerülnöd egy olyan ördögi körbe, ahonnan csak úgy jutsz ki, hogy véget vetsz az életednek! Jó barát/(nő) voltál. Nem érte meg ezt tenni.
Egyszóval játszd ki, hogy elszomorodjon, megbánja, hogy mit tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!