Közszolgálati Egyetem-RTK felvételi?
Közszolgálati Egyetem, RTK fizikai alkalmassági?
Sziasztok!
Van itt valaki aki volt már az NKE fizikai alkalmasságiján és tudna nekem válaszolni 1-2 kérdésre?:)
Az első az lenne,hogy a felülésnél tényleg úgy van,hogy valaki rátérdel a lábfejedre,vagy lefogja? És ez így nehezebb szerintetek,vagy könnyebb mint a bordásfalhoz beakasztással?
A második az ingafutással kapcsolatban lenne,hogy ott igaz-e a hír,miszerint nagyon csúszik a padló? A vizezett cipő talp működik ilyen esetekben ? :D Mert én csak betonon tudom gyakorolni sajnos,ott pedig szerintem könnyebb,mert nem csúszós.
A harmadik pedig,hogy a terepfutásnál mennyire váltakozik a sík-lejtő-emelkedő rész ? :D
Elnézést,hogy hosszúra sikeredett,és nagyon hálás lennék ha valaki tudna válaszolni ezekre!
Előre is köszönöm!!
1. igen, lefogják a lábad. sztem könnyebb így egyebként sokkal.
2. a terem valóban csúszik. érdemes egy nagyon minimálisan bevizezni a talpat (ha túlvizezed, akkor megint csak csúszik, mint az atom).
3. ja, van egy irgalmatlan nagy emelkedő. ha emelkedőre még nem futottál fölfele, akkor nagyon be tud sz*patni. az a titok, hogy ugyanakkora erővel mész neki és nem ugyanazt a sebességet próbálod tartani. illetve otthon is próbálj meg ráállni egy jó erős időre és rendszeresen kimenni, szinte minden nap időre futni a 2000m-t.
Nagyon szépen köszönöm a választ,ment is a kéz!!:)
Még annyi lenne,hogy csak egy nagy kör van,Vagy több kicsi? Mert akkor ugye többször kell felmenni az emelkedőn sajna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!