Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogy lehet lebuktatni egy...

Hogy lehet lebuktatni egy drog dílert?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki drogot (füvet) árul embereknek. (ő is szerzi valahonnan) Volt, hogy elfogadtam tőle kipróbálás céljából, de már bánom. Már barátomnak se mondhatom, mert más lett. Kivetkőzött önmagából, undorítóan beszél velem és a barátnőmmel is. Erkölcstelen, etikátlan....egyszerűen tényleg undorító.... Volt, hogy játszottunk egy társas játékot náluk és a mamája kérdezte, hogy: "Ti voltatok itt két napja kocsival?" Biztos, hogy sokan járnak hozzá! Le akarom buktatni, de pl a telefonszámom a telefonjában van. A facebookon ott van, hogy már beszélt velem. Ha feljelentem én is bajba kerülhetek? Kérlek segítsetek.

2017. márc. 17. 20:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
Nem a bűnözőket védem, hanem nekem van gericem, ha van egy imerősöm akivel megromlott a baráti viszony akkor oda állok elé és megmondom, hogy undorítóan megváltoztál öreg és én nem akarok egy dílerel semmilyen kontaktust ápolni és szevasz. Nem elkezdem feljelentgetni, mint ez a gyerek, aki mindeközben persze fosik, mert neki is vaj van a fején és az már ugye nem tetszene ha ő is megüti a bokáját. A kérdező jottányit sem különb jellem a díler ismerősénél. Ezt a szocializmusban nevelkedett, felhelentgetős proli mentalitást meg csak leokádani tudom.
2017. márc. 22. 19:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Nálunk az ilyeneket mint te, úgy hívják hogy vamzer. Nagyon unalmas lehet az életed.
2017. ápr. 10. 12:12
 13/14 Fritzkó Mákiel ***** válasza:
0%
"Fantasztikus" látni, hogy a közvélemény még mindíg 40% alatt pontozza ha valaki segíteni akar és megadja a tőle telhető legjobb választ, azt 40% alatt pontozzák, ezzel szemben a "van gerincem" kamu duma meg a betyárbecsület 80% felett van. Remek. Akkor tudjátok mit, pontozzatok le 0-ra engem már nem zavar.
2017. ápr. 22. 20:00
 14/14 anonim ***** válasza:

az lenne korrekt,hogy odaállnál elé,megmondanád a véleményed és amiért csúnyán beszélt a barátnőddel pofán vernéd.

de az egészen más szint,hogy börtönbe juttatnál valakit évekre és mindezt úgy hogy másra bíznád a piszkos munkát.

ez a tényállástól függetlenül undorító és gyáva tett.

2017. ápr. 27. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!