Szerintetek miért volt a Készenléti olyan brutális 10 évvel ezelőtt,2007. március 15-én, és egyéb nemzeti ünnepeken akkortájt?
1.TV székház balhé, mivel akkor jól elpáholták őket.
2.Utána sokáig bent voltak a laktanyában, feszültek voltak.
Marhára nem voltak felkészülve ilyen jellegű tüntetésre.
Igazábol rendes kiképzést se kaptak, vezetés is meglepett vokt igazábol senki sem tudta rendessen kezelni a helyzetet.
Azért mert ha valaki változtatni akar, annak nem az a módja hogy szétveri a várost, fekgyújtja ártatlan emberek autóját, kockakővel dobálja a rendőrt!
Mint te is láthattad a szép szó nem használt, az őrjöngő, agresszív tömeg csak a brutalitásból ért. Nincs más megoldás, szét kell verni őket. Szerintem meg is érdemlik. Én egy fillér kártérítést sem adtam volna annak sem akinek kilőtték a szemét. Őrjöngött, tört-zúzott, többszöri rendőri felszólításra sem hagyta el a területet, tehát a jogtalanság talaján állt.
Engem senki nem vert össze, pedig ott voltam. Amikor a rendőrség felszólította a tömeget hogy hagyják el a területet, akkor én szépen hazamentem.
Hát ezért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!