Voltál már fogdában, vagy börtönben?
Figyelt kérdés
Mi volt benne a legrosszabb?#börtön #rács #elítélt #fogda #cella #fogház #fegyház #szabadságvesztés #őrizet #előzetes letartóztatás
2017. febr. 12. 14:22
11/12 anonim válasza:
Voltam 1 napot egyszer, illetve 2-őt kellett volna mert nem fizettem be a 10 ezres büntetést, és 5000/nap-nak számolják. de másnap reggel már ki is engedtek.
Nem volt nagy cucc, jófejek voltak a cella társak is. Megjegyzem mindenki pénz bűntis volt, ráadásul elég nagy volt a szoba, emeletes ágyakkal, 1 főre jutott vagy 1 emeletes ágy. Ha nem több..Volt bent tv is. Lehett hozni magaddal kávèt, cigit, kaját..
fogkefét-fogkrèmet is adtak. Még tusfürdőt is. (Hát ilyen tisztálkodási csomagot) ebéd, vacsora - (gyümölcs, kakaós csiga meg joghurt azthiszem) .. reggelit már ugye nem kaptam mert reggel 6-7 fele kint voltam
Szóval nem volt vészes igy 1 napra..
De több időre azért már szar lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!