Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit tehetek, ha megfenyegettek...

Mit tehetek, ha megfenyegettek, hogy agyonvernek?

Figyelt kérdés
Az utcán kiabálták utánam, tehát bizonyítékom nincs róla, mert csak az egyik családtagom hallotta.
2008. okt. 8. 20:49
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem sajnos nem sokat tehetsz, bár tehetnél feljelentést életveszélyes fenyegetésért, de nem hiszem, hogy bármit is elérnél vele... még lehet, hogy egy ejnye-bejnyét sem kapna a fenyegető. (Még sokszor egy tettleges bántalmazás esetében sem tud túl sokat tenni a rendőrség)

Szerintem a legjobb ha óvakodsz attól aki megfenyegetett és megpróbálod elkerülni. És nem nagyon járkálsz egyedül elhagyott környéken. (De persze attól is függ, hogy milyen szituációban történt, és egyáltalán kell e tartanod valósan attól, hogy bántalmazni fog a fenyegető...)

2008. okt. 8. 21:46
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Sajnos a mai magyar viszonyok között sokat nem tehetsz! Feljelentheted a rendőrségen, ahol "ímmel-ámmal" felvesznek egy jegyzőkönyvet, amit (miután kijössz a szobából) jó mélyre elsüllyesztenek! Ez a mai magyar valóság.
2008. okt. 9. 12:54
 3/10 anonim válasza:
23%

Én logikus ésszel ha meg akarnak támadni alapon erősebben támadok vissza, erősebb kutya baszik alapon tehát kellőképpen felfegyverkezem, és ha sor kerül a dologra akkor kicsinálom az illetőt és veled sem fognak tudni mit kezdeni éppen úgy mint ahogy jogilag most te se a másikkal. Ráadásul nálad fent fog állni az önvédelem is és esetleg még magad mellett még egy szemtanú aki igazol.

Vagy szimplán ha ismered a faszit és tudod az elérhetőségét akkor egy alkalmas pillanatban ráeresztesz pár olcsóért megvehető alkesz brutálkontrollálatlan fazont akiket nem is nehéz felhajtani manapság aztán félholtra vereted azzal az üzenettel hogy kussoljon ha nem akar a pokolra kerülni idő előtt. De ez csak az én személyes megoldásom lenne az hogy te mit csinálsz a te dolgod.

2008. okt. 10. 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
A szomszédomat egy olyan tag megfenyegette akiről nem lehet tudni miből vesz meg egy egész lakóparkot, hogy ha nem adja át neki a kertjét átjárónak akkor ez meg az lesz! Erre a szomszédom azt mondta neki, hogy na most aztán jónak mondja, mert ő nem fél a veréstől, mert amennyit neki adnak annak a dupláját fogja visszaadatni ott ahol a legjobban fáj. Na erre a tag elkussolt és most már árulja a lakóparknak megvett ingatlant mert nem lehet oda bejárni csak a szomszédomon keresztűl.
2008. okt. 10. 21:35
 5/10 anonim ***** válasza:
52%

Utolsónak: ez elég furán hangzik.

Ugyanis, ha csak ott lehet bejárni, akkor KÖTELESSÉGE bizosítani az átjárást.

2008. okt. 11. 02:31
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

Nem mindegy hogy ki mondta és milyen szituban.

Én a helyedben vennék egy kis önvédelmi leckét és/vagy önvédelmi eszközöket, ha komoly a dolog.

2008. okt. 11. 09:15
 7/10 anonim ***** válasza:
31%
Azt tudod csinálni mint egy jól nevelt birka: mész engedelmesen a többi hülye után és megköszönöd a pofont ha kapsz párat!
2008. okt. 12. 08:10
 8/10 anonim ***** válasza:
40%

Nem értem, hogy miért lettem annyira lepontozva, hogy az üzenetem már a haszontalanok közé kerűlt! A lényeg a kérdésben, hogy működőképes ötletet vár a kérdés feltevője.Vagy nem? Az ötlet működik, tehát hasznos!

Azért nem járhat át a szomszédom kertjén, mert ami telket megvett, ahhoz is van külön bejárat más irányból, két ház között és az a bejáró nem elég széles egy lakóparkhoz-amikor atelket megvette, akkor is látnia kellet ezt.Csak az a bibi, hogy ez most nem felel meg neki és másikat akart akár más emberek udvarán keresztűl is.

2008. okt. 14. 08:47
 9/10 anonim válasza:

Átjárásokról irogató: NÉZD MÁR MEG MÉGEGGYSZER A KÉRDÉST! Miféle telek? Miféle átjárás?

Na. Akkor most már tudod miért volt haszontalan a válaszod:)

2008. dec. 12. 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:
"Mit tehetek, ha megfenyegettek, hogy agyonvernek?" Ez magyarorszagon ugy megy, hogy ameddig nem olnek meg addig kussolj, ha megoltek utana kapsz 10 percet az esti hiradoban oszt' jovan...
2008. dec. 29. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!