Gázpisztoly használata?
Te meg miről beszélsz?A gázpisztoly arra való hogy durrogtassanak vele?Te normális vagy?Nem inkább arra való hogy megvédje az ember saját magát?Bár mit is várnék el a magadfajtáktól akik a durrogtatásra élveznek. Az IQ szintetek a plafont veri...őőőő elnézést,padlót akartam írni...
"A gázpisztolyt ilyen esetben, ha saját területeden használtad nem veheti el, hacsak nem konkrét önvédelem esetének elhárításának jogos használatának tisztázása érdekében."
Ezt a hülyeséget ne terjeszd. Lefoglalhatja ugyanúgy, mint bármi mást.
"Az egyik hozzászólónak de igen a gázpisztoly arra való és mivel nem tiltott dolog nem illegálisan tartott lőfegyverről van szó így nem minősül fegyvernek sem, legfeljebb a játékpisztoly kategóriájába tartozik otthon."
Nem, a gázpisztoly nem arra való. És nem (lő)fegyver, de nem játékpisztoly, ezt a baromságot se terjeszd.
"Ne hallgass a negatívemberekre jó és élvezetes durrantani vele."
Ez maximum ilyen perverzióknak élvezetes. Hangot a seggem is ad...
"Egyébként érdemes egy kicsivel több pénzt gyűjteni, rászánni és egy élesből átalakítottat venni."
Kicsivel. Végülis csak helyből 3-4x annyi.
"Az "ún" durrogtatás célja lehet lő gyakorlás is mivel Magyarországon jelenleg legálisan csak ezzel teheti meg az átlagember legalábbis egészen biztosan."
Milyen lőgyakorlást csinálsz te gázpisztollyal? Gázzal nem kell célozni, vakkal meg sok értelme van.
"Ha netán egyszer sportlövészet céljából vizsgát szeretne tenni nem árt ha megismerkedik, hogy hogyan is működik egy fegyver igaz itt sajnos csak utánzata, de a kaliber tekintetében és működésében egyezik az élessel. Egy lövészegyletbe sem olcsó mulatság járni és ha netán egyszer valaki bekerül nagy előny, ha már volt a kezébe egyáltalán valami fegyverforma."
Ennek semmi értelme.
"Tehát olyan személyt aki mindenki elfogad, hogy hatósági jogkörökkel legyen felruházva."
Ilyen meg nem létezik, hogy valakit mindenki elfogadjon.
# 17/17 Időpont ma 23:08
Én már nem tudom te miről beszélsz, de attól még, hogy legális, és túlságosan könnyű is hozzájutni, nem lesz nem fegyver.
Eleve FEGYVERviselési engedélyt kérsz. Az, hogy mi fegyver az egy pontos definíció. Nem véletlenül.
?,,egy kicsivel több pénzt gyűjteni, rászánni és egy élesből átalakítottat venni"??
Az csak gyűjtőknek érdekes,pl egy rg89 bőven elegendő.Teljesen lényegtelen mennyi acél van benne,ha még gumit,vagy ólmot sem képes kilőni.
Az átalakított öntöltők meg úgy tudom,még nagyobb eséllyel akadnak el.Ha több pénzt akar rá szánni, az vegyen elöltöltőst,vagy önvédelmi eszköznek meg JPX piexon terméket,vagy/és egy foam gázsprayt,és sokkal jobb mint egy gázpisztoly,vagy egy gumilövedékes.Bár a gumilövedékesek is jók lehetnek.A gázpisztolyok játékok, nem fegyverek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!