Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » 8 napon belüli sérülésem...

8 napon belüli sérülésem keletkezett, ha jól tudom magánindítványos?

Figyelt kérdés
Elnézést ha kicsitt zavartan írok de még hatássa alatt vagyok,megviselt.Elvittek orvoshoz.Ott az orvos azt mondta 8 napon belüli,röntgen is volt.Az utcán történt a dolog mentem haza egy kisebb faluban lakom.Kaptam egy orrba vágást, vissza nem ütöttem.Szégeny nem szégeny beszaladtam egy presszóba,hogy hívjam Rendőrséget,de amikor elestem az ütéstől kiesett a telefonom.Amit a presszóban vettem észre.Kértem hívják a rendőrséget,mondtam kivel kerültem összetűzésbe,4 ember volt a presszóban nem foglalkoznak vele azt mondták.Nem messze van egy telefonfülke oda mentem telefonálni.Ez a személy hivatali dolgozó.Az orvostól semmi papírt nem kaptam a sérüléseimről.Akkor utána bevittek kihalgatásra,azt mondták tanúként hallgatnak ki.A sérülésemről fényképek nem készültek orvosi ellátás előtt,magánindítványról nem kérdeztek.Én azért kaptam mert,bátyámmal is összetűzésbe keveredett,csak ott a rövidebett húzta és kapóra jöttem neki.Most a sérüléseim le vannak ragasztva.Készítsek én róla képet vagy mi lenne a helyes.Azt sem mondták,hogy pl garázdasság vagy testi sértés.Amikor a rendőr elkezdett kihalgatni azt mondta,lesz újlenyomat véttel nem értettem miért,de mondtam rendben.Utána végeztünk a kihalgatással aláírtam a papírokat és mondta mehettek.Nem lett újlenyomat véttel.Ez a személy Hivatalban dolgozó személy.De mivel nincs semmi a kezemben,egy orvosi jelentés sem.Még ami fontos lehet,ugye előálították a férfit és a presszóból két férfi is ott volt.Szerintem tanúnak hozta őket,és nem tudom ők miért kerültek oda.Amikor én nem mondtam,hogy a presszóban nem kaptam segítséget.
2016. nov. 12. 19:48
 1/6 A kérdező kommentje:
Lehet ebben olyan dolog,hogy pl garázdaságot akarnak rám is sózni,mert testi sérülés nála nincs.Mondjuk az a két ember azt mondja én provokáltam a férfit.Sok minden jár a fejemben.Minden hasznos választ megköszönök.Elnézést ha kicsit zavaros.
2016. nov. 12. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
A presszó is elmehet a jó k*** anyjába *****. Megvertek egy embert, leszarja, nem baj, csak a profit a lényeg, meg hogy a tulaj x6-ossal járjon. Más nem számít.
2016. nov. 12. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:

A 8 napon belüli sérülésről nem kell papír, ezért nem is adott az orvos. Bántalmaztak, kész, az eset jogilag orvosi papír nélkül is megáll, ez a része korrektül intéződött. (Csak akkor kéne bizonyítani orvosi papírral, ha a sérülés 8 napon túl gyógyuló lenne.)

Amire szükséged van, az az esetről készült rendőrségi jegyzőkönyv.

De ha jól értelmezem, itt a bátyád ügyét vizsgálta a rendőrség, aki összetűzésbe került valakivel, és te az ő ügyében vagy tanú. Lehet, hogy ezt akkor mégsem kéne a te részedről bolygatni, amíg a bátyád ügye le nem zárul. 8 napon belüliért úgyse kapna komoly büntit, a bátyád ügye kapcsán meg lehet hogy neki csúszik be a garázdaság vádja.

2016. nov. 12. 22:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Bátyámnak előtte tőrtént.A férfi prdig rajtam vett revansot én vagyok a sértett.de amikor kiengettek a kihalgatásról,nem kaptam jegyzőkönyvet.
2016. nov. 13. 09:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja, értem. Akkor menjél vissza nyugodtan a rendőrségre, kérdezd meg nyugodtan, hogy hogy áll az ügyed, mire számíthatsz, és kérd meg, hogy adjanak egy példányt a jegyzőkönyvből.

Nem tudom, hogy nagykorú vagy-e, de ha nem, akkor nagykorúval menjél, valamelyik szülőddel, vagy valami szociális munkás-félével, gondolom fizetett ügyvéded úgysics :)

2016. nov. 13. 13:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagykorú vagyok.Nincs ügyvédem se kirendelt.Nem is kértem,mivel csak nekem van sérülésem,neki nincs.
2016. nov. 13. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!