Rendészeti felvételin elutasíthatnak az alkaromon levő pitypang miatt?
Figyelt kérdés
A bal alkaromon van egy pitypang és körülötte egy idézet tetoválva, emiatt elutasíthat a rendészeti szakközepiskola a felvételi eljárás során?2016. nov. 4. 14:29
1/5 anonim válasza:
Ááááá pitypangért nem. Viszont a pipaccsal nagyon vigyázz! Arra ugranak.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Mifelénk a biztos urak fele szét van varrva. Nyilván egy Mari!Szeretlek! sittes tetkó és egy szalonban készült virág között elég sok különbség van esztétikailag.
4/5 anonim válasza:
Sok eve rendor vagyok, szet vagyok varrva, de felvetelin el fognak utasitani. Utana lehet varratni.
5/5 Orfeus válasza:
Felvételi után annyit varratsz amennyit akarsz. Felvételin bukta az alkar, nyak, arc, kilátszó testrészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!