Adocsalasert kiskorukent lehet feljelentest tenni?
Nos, van egy eleg komoly csaladi perpatvarom, ami mar regota zajlik.
Most 17 eves vagyok.
A sztorit, hogy mindenki szamara ertheto legyen, roviden tomoren leirom. Eloszoris a szuleim elvaltak, anyam a legjobb haverjaval csalta meg apamat kilenc evvel ezelott. A birosag apunknak itelt engem es noveremet. Apukank megnosult es a mostoha anyuka miatt elfajultak a helyzetek, igy anyukamhoz kerultem 2014 ben, igy veluk laktam majdnem egy evig, es 16 eves koromban osszeismerekedtem a parommal, akihez anyam elzavart tavaly nyariszunetben, az ok az volt, hogx nem akarta megveni az iskolaba valo dolgokat. Par honap utan mar alberletbe koltoztunk a parommal, es itt esett le nekem, hogy apukam fizeti a gyerektartast anyamnak aki nem volt hajlando ezeket odaadni,ez miatt felvettem apammal a kapcsolatot tavasszal es kitalaltam mindent hogy miota hogyan kivel elek, es arra is rajottem, hogy anyam ferje felveszi az ADOKEDVEZMENYT ram, es raadasul ADOMENTES is, mert en vagyok a harmadik kiskoru fel.
Kitudakoltam, hogy addig amig hozzajuk vagyok bejelentkezve addig siman felvehetik ram, ezert kiakartam jelentkezni, de anyam nem irja ala a bejelento lapot. Igy ez is ugrott.
Mivel anyam borzaszto dolgokat muvelt velem, noveremmel es apammal is, visszaszeretnem neki adni! Hozzateszem a fennmarado kb ketszaz ezer ft feletti gyerektartasomat amit apamtol visszamenoleg megkapott, mai napig nem hajlando odaadni nekem, pedig regota nem vele elek es nekem jarna! (Gyamhivatalos ugy is van)
Kerdesem: VALAHOGYAN FELTUDOM OT JELENTENI EZ MIATT? AKAR RENDORSEGEN AKAR APEHBAN?
Csak most tudta meg hogy nem veluk elek, es mondani is fogom neki hogy perelje be!
Pennyben vagyok minden nap, igy viszonylag meg elek, az alberlet sem olyan draga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!