A lefoglalt drogokkal, csempészárukkal mit szoktak csinálni?
Figyelt kérdés
Ha megsemmisítik akkor hogyan?2016. okt. 26. 19:20
2/9 anonim válasza:
Volt magasrangú pénzügyőr szomszédom állandóan szólt a tüzijáték hétvégente nála. Gondolom lefoglalt cuccok voltak. Cipőt vettem már lefoglaltat. A drog miért lenne más?
4/9 anonim válasza:
A tárgyak egy részét elárverezik. Van is egy weboldal ahol megszokták hírdetni. A dohányt és a drogot,gyógyszereket és egyéb anyagokat megsemmisítik.
Asszem a kocsikat, alkoholt és használati tárgyakat elárverezik.
[link] index-meghirdetesek-vpop.html?.actionId=action.common.ActivateItemAction&item=partnerMainPage&FRAME_SKIP_DEJAVU=1&auctionType=5
5/9 anonim válasza:
Igen ez a hivatalos verzió és te el is hiszed hogy megsemmisítik az összes drogot?
6/9 anonim válasza:
Kímélj meg az összesküvés elméletektől minket. Köszönjük!
7/9 anonim válasza:
Minden ami eltér a hivatalos verziótól az összeesküvés elmélet! Gondolom te még azt is elhiszed hogy a politikusok becsületesek.Hát gratulálok!
8/9 anonim válasza:
Elvileg elégetik.
Gyakorlatilag nem lehet tudni.
9/9 anonim válasza:
a rendőrök is csak emberek mindenfelek vannak engem ismernek mar páran, sot felismernek 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!