Miért nem vezetik be, hogy bárki vehessen magának TRAFIPAX készüléket és kiállhasson mérni? És persze így lehetne pénzt keresni.
Megmondom őszintén, nagyon szívesen összegyűjtenék másfél-két millió forintot egy undorító retkes gyárban is, havi százezres fizetésből, ha utána vehetnék magamnak TRAFIPAX-ot és akkor mérnék, majd adnám a rendőrségnek az anyagot és akkor mondjuk megkapnám a 30-40%-át a bevételnek...
Ezzel mindenki jól járna. Rengeteget keresnének a rendőrök és az átlagemberek is. Nem kéne szaros havi 90-100 ezerért robotolni, hanem jól élhetne mindenki.
Fel nem fogom, hogy miért csak a rendőrség trafizhat.. Egyáltalán miért ők trafiznak. Nekik a bűnözőket kéne kergetni. Had legyen ez a lakosságé. Rengeteg pénzt lehetne így keresni, nem lenne annyi boldogtalan ember az országban. Nem lenne rablás, betörés, erőszak.
"Én legutóbb 66 ezret kerestem diákmelósként nyáron"
Keres jobbat, én kimentem az USA és két hónapra kaptam 1200 dollárt.
Most szerinted, mindenkinél lenne egy Traffipax, szinte minden ház előtt, akkor majd olyan sokan fognak száguldozni? Szép álom.
"Miért lenne bárki is hulla? A méricskélő rendőröket sem ölik meg.. Még csak meg sem verik őket. "
Meg úgy alapból ritkábban vernek meg rendőröket, mint mezei hülyegyerekeket. Az első kicsit hevesebb vérmérsékletű száguldozó (pl agyatlan kigyúrt kisebbségigyerek böhöm lopott béemvével) úgy verne agyon, hogy hónapokig szívószállal nyomnád a tejbegrízt. Csak azért, mert te nem rendőr vagy.
A szabálysértési bírságolások pénzösszege állami költségvetési bevétel, ebből a rendőrségnél nem marad ott egy fillér sem, így a traffipaxok mérései alapján kiszabott szabálysértési bírságok fix összegei is teljes egészében az államot illeti, ebből nem tartható vissza semmi.
A közlekedési szabályok megszegésének és az ezekért kiszabható bírságok megállapítása a törvény szerint rendőrségi illetékesség és hatáskör, ez vagy ennek egy része másnak, még önkormányzatnak se adható át, magánszemélynek végképp nem, még a traffipax készülék kezelése és működtetése sem.
Ebből az egészből csak az néz ki jól hogy szerinted több százezret keresnél naponta. Hogy a többi polgár megszívja az cseppet sem érdekel. Ezzel a mentalitással nyugodtan menj el piti tolvajnak.
Amúgy ha lenne ilyen lehetőség, csak éppen havi 66 ezret keresnél vele, akkor is mérnél? Mi a fontosabb hogy pénzt keress vag yhogy megszívass másokat?
Természetesen a pénz.
Egyébként szórólaposként dolgoztam 66 ezerért és úgy bánt velem rengeteg szemét, bunkó ember, mint egy kutyával... Pedig én csak a munkám végeztem és rohadtul nem kötelező elvenni. Rám nézni sem. Csak elmehet mellettem minden nélkül és kész.
Úgyhogy megmondom őszintén néha jólesne megszívatni a sok száguldozó bunkót, akik veszélyeztetnek másokat, szemetek.
Érdekes gondolatmeneted van, azt meg kell hagyni.
Hogy miért a Rendőrség hatásköre, arra vonatkozóan az előttem szólók válaszaihoz csak annyit tennék hozzá, hogy a traffipax használata elvileg baleset-megelőzési és közlekedésbiztonsági okokból történik (az abból származó bevételbe ne menjünk bele komolyabban), amely már évtizedek óta a Rendőrség feladatai közé tartozik.
Emellett, csak úgy "apróbetűsen" megjegyzem, hogy akik ezeket a fényképfelvételeket feldolgozzák, azok az emberek, a te szavaiddal élve "szaros havi 90-100 ezerért" robotolnak napi 8 órában, úgyhogy piszkosul irigyelnének (és talán még szidnának is), ha te többszörösét keresnéd meg a traffi másik oldalán állva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!