Érdemes ebbe bele mennem vagy inkább maradjak ki belőle?
Hát én nem javaslom.
Ismerem az érzést amit írsz, baromi bosszantó, ha egy ember, aki ostoba mint a föld illegális dolgokat művel és még jól is jár vele:D Te meg ott állsz tisztességesen talpig csórón:D
De ha jobban belegondolsz: Jobb lesz neked attól, hogy felnyomod? Vagy te olyan helyzetben, hogy ítélkezz?
Nem azt mondom, hogy támogasd, de ha vannak vevői, akkor végülis van rá igény... persze, bosszantó, hogy.. ez nem fair.. de lényegében árt ezzel ő valakinek? oké, nem adózik, de ez akkor is így lenne, ha ropit árulna, nem szteroidot:D
Jogos
Nos, ezesetben... miért kéne megtudnia, hogy te nyomtad fel? Ha a rendőrségen jelzed, szerintem, úgy tudom elhallgatják a feljelentőt, ha meg titokban tartod, tőled sem tudják meg..
A kérdés az, hogy vajon mennyire érdekli a rendőrséget, és mennyire adnak egy iskolás szavára
Ha zavar, sétálj be egy rendörörsre és kezdj el beszélgetni az ott lévő valamiféle ügyfélfogadóval, szerintem ő majd tud segíteni, hogy érdemes e kezdeni vele valamit, illetve hogy mennyire maradsz inkognitóban
A rendőrségen kérheted az adataid titkosítását, de egyébként sem mondják el senkinek.
Ezzel megelőzvén a bosszúállásokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!