Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Érdemes ebbe bele mennem vagy...

Érdemes ebbe bele mennem vagy inkább maradjak ki belőle?

Figyelt kérdés
Van egy hülye gyerek a suliba aki minden szarral kereskedik.Mostanában lejár edzeni és szteroidokat is árul ami ugye nem teljesen legális.Már gondolkodtam rajta hogy szólok valakinek mert a gyerek megérdemelné hogy kapjon érte valamit.Csak az a gáz hogy ő is veszi egy csávótol aki már egy kicsit keményebb ember és félek ha a gyereket elkapják,ő elmondja hogy én nyomtam fel és engem vernek meg.A kérdésem az lenne hogy a rendőrségnél nincs erre valahogy mód,hogy valami nyomozó rámegy és lebuktatja(ami nem lenne nehéz,mert a gyerek olyan sötét mint az éjszaka)és elkapják?Vagy ilyen csak az amerikai filmekben van?Vagy egyáltalán foglalkoznak ilyen piti üggyel?Úgy szeretnék csak szólni valakinek hogy még véletlenül se tudja meg senki hogy bármi közöm van az egészhez.
2016. okt. 19. 21:54
 1/6 A kérdező kommentje:
Tudom,nem vagyok túl bátor :D de azért nem akarok komoly bajba kerülni,nyilván be vagyok szarva az ilyen emberektől,főleg hogy ilyen téren tök egyedül vagyok.De azt sem szeretném ha másnak emiatt baja lenne,nem véletlenül illegális ez.
2016. okt. 19. 21:58
 2/6 anonim ***** válasza:
60%

Hát én nem javaslom.

Ismerem az érzést amit írsz, baromi bosszantó, ha egy ember, aki ostoba mint a föld illegális dolgokat művel és még jól is jár vele:D Te meg ott állsz tisztességesen talpig csórón:D

De ha jobban belegondolsz: Jobb lesz neked attól, hogy felnyomod? Vagy te olyan helyzetben, hogy ítélkezz?

Nem azt mondom, hogy támogasd, de ha vannak vevői, akkor végülis van rá igény... persze, bosszantó, hogy.. ez nem fair.. de lényegében árt ezzel ő valakinek? oké, nem adózik, de ez akkor is így lenne, ha ropit árulna, nem szteroidot:D

2016. okt. 19. 22:32
 3/6 A kérdező kommentje:
nem a pénz érdekel,dolgozok suli mellett és a szüleim is adnak szóval van elég.Mellesleg igen,árt vele mert eladja olyannak aki nem ért hozzá és abból bőven lehet maradandó károsodása is.És az elv is zavar hogy valaki egy mocskos bűnöző és még büszke is rá.Az ilyen tényleg megérdemelné hogy elkapják.
2016. okt. 19. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Jogos

Nos, ezesetben... miért kéne megtudnia, hogy te nyomtad fel? Ha a rendőrségen jelzed, szerintem, úgy tudom elhallgatják a feljelentőt, ha meg titokban tartod, tőled sem tudják meg..

A kérdés az, hogy vajon mennyire érdekli a rendőrséget, és mennyire adnak egy iskolás szavára

Ha zavar, sétálj be egy rendörörsre és kezdj el beszélgetni az ott lévő valamiféle ügyfélfogadóval, szerintem ő majd tud segíteni, hogy érdemes e kezdeni vele valamit, illetve hogy mennyire maradsz inkognitóban

2016. okt. 19. 22:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest amik ebben az országban mennek ez jelentéktelen. Szürke dolgokat nem érdemes köpni mert csak spicli leszel tőle. Amit meg tényleg kéne, na látod attól meg félsz... (De hát ez jogos is. Normális dolog, hogy az ember félti a saját bőrét.)
2016. okt. 19. 23:36
 6/6 anonim ***** válasza:

A rendőrségen kérheted az adataid titkosítását, de egyébként sem mondják el senkinek.

Ezzel megelőzvén a bosszúállásokat...

2016. okt. 20. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!