A rendőrség egy ügy után lenyomozhat? (bocsi a hülye kérdésért)
Figyelt kérdés
Tegyük fel használom a gápisztolyomat önvédelemre utána se én se a támadó nem szól rendőrségnek . Rendőrség utána megtalálhat? Persze ha megtalál , nekem ezzel nincs gondom.2016. szept. 30. 17:42
1/5 anonim válasza:
Hát ha nem zavar senkit, hogy használtad, akkor nem szól nekik senki, akkor mi zavarná?
Persze ha azt, hogy "a támdó sem szól" úgy érted, hogy nem tud, mert halott, akkor más a helyzet:D Akkor van esély rá, hogy megtalálnak
De egyébként nem kel parázni
De azért ne használd, ha lehet!:)
2/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék megölni senkit. Köszi a választ :) ment a zöld kéz:)
2016. szept. 30. 18:44
3/5 A kérdező kommentje:
Soha se volt még rendőrségi ügyem, csak ismerem azokat akik megszeretnének engem verni,kötekedni,megalázni,azt szeretném szóval csak ezért használnám a gápisztolyt, Senkit nem szeretnék bántani.
2016. szept. 30. 18:47
4/5 A kérdező kommentje:
Na ezt eléggé rosszul fogalmaztam. :D
2016. szept. 30. 18:49
5/5 A kérdező kommentje:
De inkább csak legvégső esetben használnám a gázpisztolyt. Előbb inkább gázspray-t
2016. szept. 30. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!