Már ennyire nincs határvadász hogy a terhes nőket is bekéretik?
Ennek semmi köze a rendőrséghez és a határvadászokhoz.
A hülye munkaügyi központ kitalálta, hogy a szabály az szabály, és nem fogta fel, hogy terhes a nő, akkor is berendelték. Ilyen a bürokrácia :)
1, Miért ne lenne köze? Szerinted mire hívták? Pont hogy annyira kell tolni ezt a határvadász témát hogy bárkit behívnak. Nem láttad a híradóba múltkor hogy "érdeklődő" számokat mondtak? Ha alá kellett írnia valószínű őt is ide sorolták mint érdeklődő és lehet a tv-ben mondani.
2, "LOL" Itt az a LOL hogy nem érted, és szerinted egy 8 hónapos terhes majd határvadászatra megy? Hmmm? És honnan tudod hogy segélyen él? Honnan tudod mi a helyzet valójában? Már terhesnek sem lehet lenni?
Számok szerint a tv-ben arról volt szó hogy idáig kb 5000-en érdeklődtek és 1000-en jelentkeztek határvadásznak.
Debreceni vagyok itt 5000-nél sokkal de sokkal több munkanélküli van regisztrálva. (Tudom mert a fél családom és a baráti köröm is az és a munkanélküli központban is voltam már párszor és tele van állandóan)
Egyébként meg nem a honvédség és a rendőrség hibája. A munkanélküli központ rendszere van szarul kivitelezve. Ha bármilyen állás ajánlaton nem jelenik meg az ember azonnal kizárják. Nem csak a rendőrség vagy a honvédség meghívásán. Korábban pár hete pont a honvédségről készültek ilyen hatásvadász címek!
2: olvasd legalább el a cikket, amit belinkelték. Abban is benne van, hogy kötelező megjelenni, különben nem maradhat a programban.
Ez a rendszer rossz!
Én is voltam munkanélküli már, majdnem 20 éve, képzeld el, akkor is így működött, be kellett járni meghatározott időnként, fel kellett hívni a számokat, amiket adtak. Igaz, hogy tök ciki volt, mert amit megadtak számokat, azok nem is kerestek munkatársat, de hát ez volt a szabály :D
Ennek tényleg nincs köze a rendőrséghez. Vagy bármilyen más munkáltatóhoz. Ez a munkaügyi központ hülyesége. És Orbánhoz sincs köze, mert ahogy írtam, már 20 éve is így működött minden :)
A munkaügyi központnak mégis honnal a fenéből kellene tudnia, hogy épp ki terhes, mikor küldik a levelet?
Behívták, mert regisztrálva volt, megjelenni kötelező (bár kétlem, hogy nem lett volna elég egy orvosi igazolást). Nyilván a munkát, ha akarná se fogadhatná el. Így eleget tett a regisztrációval járó kötelezettségének, ezzel vége is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!