Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerintetek elkapják a Teréz...

Szerintetek elkapják a Teréz krt-i robbantót?

Figyelt kérdés

A rendőrök voltak a célpont állítólag.

Valami rendőr gyűlölő ember lehetett biztos,amiből sok van sajnos.

Szerintetek elkapják?

Én ahogy elkapnám azonnal becsuknám,ki sem engedném vagy 5 évig.

2016. szept. 25. 22:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Micsoda komédiázás folyik ezzel is, a rendőrség nem lehet ennyire alkalmatlan mint ahogy most itt előadják magukat. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből, annyit azért remélek, hogy a fideszrendőrökön kívül az "ellenzék" is nyomoz az ügyben ;)
2016. szept. 26. 13:27
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Milyen komédiázásról, milyen alkalmatlanságról beszélsz?

Biztos, hogy azért, mert nem kötnek mindent az ember orrára, az azt jelenti, hogy csak töketlenkednek az ügyben?

Netán Te is a kamerafelvételeken "rugózol"? Biztos vagy benne, hogy ha nyilvánosságra hoznának kamerafelvételt, akkor többet megtudnál az elkövetőről a már adott személyleíráson kívül? Biztos vagy benne, hogy a rendőrök annyira balf-szok, hogy nem tudják eldönteni, hogy kell-e és/vagy érdemes-e és/vagy célszerű-e a felvételeket nyilvánosságra hozni? Tényleg úgy gondolod, hogy a monitorok előtt ülők teljesen nyilvánvalóan okosabbak, ügyesebbek és szebbek, mint azok, akiknek ez a feladatuk?

Tudja valaki egyáltalán, hogy hány méterre van a legközelebbi térfigyelő kamera a robbanás helyszínétől? A rendőrök biztos tudják, és - bocsánat a kifejezésért - a fotelből nyomozók?

2016. szept. 26. 14:08
 13/20 anonim ***** válasza:
20%

"Biztos, hogy azért, mert nem kötnek mindent az ember orrára, az azt jelenti, hogy csak töketlenkednek az ügyben?"

Nem, inkább azért mert hazudgálnak összevissza. Egy olyan esetnél, ahol a média a nem zárható ki a terrortámadás szófordulatot használja, ott a rendőrségnek legkevesebb egy közleményt kell kiadnia, amiben tájékoztatja a lakosságot, hogy mit kell tennie. Ha tényleg úgy gondolod 20 óra múlva kell egy sajtótájékoztatót megtartani és ott is csak triviális dolgokat elmondani, akkor sajnálom, de hülye vagy.

2016. szept. 26. 15:17
 14/20 anonim ***** válasza:

Hm... most egy kicsit bajban vagyok.

Az utolsó - az Origo honlapján, illetve az Index FB oldalán igencsak eluralkodott és már-már megszokott - személyeskedő mondat nélkül azt mondtam volna, hogy "Köszönöm, hogy kifejtetted, egyetértek veled. Munkából hazafele jövet én is azon gondolkodtam éppen, hogy talán a vasárnap reggeli kávé mellé elfért volna egy - akárcsak rövidke - közlemény, amiben valószínűleg ugyannyi konkrétum hangzott volna el, mint az esti sajtótájékoztatón, de esetleg beletettek volna egy olyan mondatot, amivel legalább megpróbálják megnyugtatni az embereket, hogy "mindent megtesznek, hogy felderítsék, illetve hogy megakadályozzák, hogy esetlegesen újabb ilyen cselekmény történjen", vagy valami hasonlót, azt biztos jó néven vette volna (majdnem) mindenki.

Az utolsó mondatod miatt viszont nem mondom. Csak azt mondom, hogy..... ááá nem, nem vagyok azon a szinten. :)

Ettől függetlenül továbbra is állok elébe az intelligens párbeszédnek! ;-)

2016. szept. 26. 15:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Már nincs mit párbeszédelni, ha egyetértesz.
2016. szept. 26. 16:47
 16/20 anonim ***** válasza:
57%

Azért jó látni, hogy most épp a 5 millió rendőrségi főnyomozó, illetve 5 millió rendőrségi szakértő idejét éljük.

Index, Origo, Gyk, Facebook stb...mindenhol csak az önkéntes rendőrök, akik jövőhéten közgazdászok lesznek:D

2016. szept. 26. 19:03
 17/20 anonim ***** válasza:
És persze az alap, hogy mindenki ért a focihoz. :)
2016. szept. 26. 19:45
 18/20 anonim ***** válasza:
57%
Az majd a Vb selejtező idején jön elő :D
2016. szept. 26. 19:47
 19/20 anonim ***** válasza:

"Szerintetek elkapják?

Én ahogy elkapnám azonnal becsuknám,ki sem engedném vagy 5 évig." - írja a Kérdező.

Szerintem igen, bár valószínűleg nemzetközi együttműködésben.

Kérdező, szerinted ezért 5 év jár?

HIVATALOS SZEMÉLY ELLENI ERŐSZAK ESETÉN TERRORCSELEKMÉNY ELKÖVETŐJE MAGYARORSZÁGON TÍZ ÉVTŐL HÚSZ ÉVIG TERJEDŐ, VAGY ÉLETFOGYTIG TARTÓ szabadságvesztéssel büntethető! Nem mindegy! Ez nem 5 év, tévedés. Kérdező, te tévedésben élsz, ne haragudj!

"Terrorcselekmény

314. § (1) Aki abból a célból, hogy

...

c) más állam alkotmányos, társadalmi vagy gazdasági rendjét megváltoztassa vagy megzavarja, illetve nemzetközi szervezet működését megzavarja,

a (4) bekezdésben meghatározott személy elleni erőszakos, közveszélyt okozó vagy fegyverrel kapcsolatos bűncselekményt követ el, bűntett miatt tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

...

(4) E § alkalmazásában személy elleni erőszakos, közveszélyt okozó vagy fegyverrel kapcsolatos bűncselekmény

...

e) a hivatalos személy elleni erőszak [310. § (1)-(5) bekezdés], a közfeladatot ellátó személy elleni erőszak (311. §), a hivatalos személy vagy közfeladatot ellátó személy támogatója elleni erőszak (312. §), a nemzetközileg védett személy elleni erőszak [313. § (1) bekezdés]" forrás (BTK): [link]

10 - 20 év, vagy életfogyt., NEM 5 év!

2016. szept. 27. 14:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Sztem elkapják majd, de tagadni fog: azt mondja majd nem ő nyomta meg a gombot.

A másik lehetőség, hogy tűzharcban lelövik, mert a rendőrség nem tud elég bizonyítékot gyűjteni ellene, és így tudnak majd tettest prezentálni.

2016. szept. 29. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!