Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Adtam valakinek autóra 2...

Adtam valakinek autóra 2 millió ft ot erre se autó se pénz! Kemeny 2 év felfügeszettel meguszta, ez igy megy?

Figyelt kérdés
A sztori bővebben .... Úgye adtam pénzt valakinek hogy majd hoz bekem egy autot joval olcsobban igy 2 misim bánta ! Elmentem feljelentettem azzal a kis papirral aztán pár hét útán jött egy papit hogy lezarva az egész és meg tudtam azt is hogy kemény 2 év felfüfgesztettet kapot ... pedig volt már felfugesztve igaz gazolajlopasert meg kissebn lopasokert is kapot mar ezt azt ... ez szerintetek realis büntetés ?? Na jó tagadni nem tagadta mindent bevallott ! Kérdésem hogy ez igy megy ennyivel mindent meg lehet úszni??

2016. szept. 15. 13:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igazábol igen úgy gondoltam hogy ez a pair nekem egy biztonságot jelent de hát tévedtem tanultam belőle ! Itt csak a tisztelt nyomozó szevnek segitettem annyival hogy nem kellett nyomozni hisz ott volt hogy oda adtam a lovet
2016. szept. 15. 14:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Vedd tanulópénznek. Nincs annyi hely a börtönökben, ahol a sok hasonló csalót el lehetne helyezni a börtönön kívül élők befizetéseiből.
2016. szept. 15. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!