Mennyibe kerül egy jó ügyvéd felfogadása? Milyen díjakkal jár? Van akit ajánlanátok?
Attól függ mire kell.
Pl. bonyolult adóügynél 20-40e/óra, ingatlannál 1%, cégbejegyzés kb 100.000-től, kártérításnél 10-30%, válás büntető nem tudom pontosan, de olcsóbb,
Ez nagyon attól függ mi a problémád, mire kell az ügyvéd.
Furcsa, hogy ha ilyen problémád van nem ismersz egyet sem, kérdezd meg azokat a barátaidat akiket már kihoztak.
Egyébként szerintem olyan nagyon nagy különbségek nincsen átlagban egyik se tud nagy csodát tenni, se nagyon elrontani valamit.
Ügyvédbroker. hu
Nem kell beszarni, egyszerüen el kell fogadni, hogy bezárnak és ehez képest már csak jobb lehet.
Ha már az elején ilyen idegállapotba vagy akkor sajnálatos gyötrődés vár rád a tárgyalásig.
nekem volt eddig 3 ügyem, ebből kettő lezárult és figyelmeztetésben tészesitett az bíró. ezekeért 100 ezret kért volna a bíró. RENDZAVARÁS és TILTOTT HATÁRÁTLÉPÉS
Most van mégegy HATÓSÁG FÉLREVEZETÉSE. erre 50 ezer lenne a képviseletem. Ki nem szarja le. leülöm. Ebből kell kiindúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!