Az mitől van, hogy egyik rendőrnek kajára nincs pénze másik meg audival jár?
Figyelt kérdés
Gondolom egy rendőri fizetésből nem futja luxus dolgokra, nem?2016. máj. 26. 13:50
1/13 anonim 

válasza:

Ez jó nagy hülye kérdés. Mert mondjuk az egyik rendőr lakást vett és fizeti a 10 milliós hitelét, a másik meg mondjuk az anyjával lakik, vagy örökölt egy lakást a nagyszüleitől és a fizujából kocsit vesz.
Mindenkinek más a fontos.
Nekem rengeteg ismerősöm van, akik a legjobb cuccokban járnak, szuper autójuk van, minden pénzüket magukra költik, de azon kívül semmijük nincs.
2/13 anonim 

válasza:

Ez sok mindentől függ. De mondok egyszerű példát, miért van az, hogy egy gyárban a sori munkásnak kajára nincs pénze, a termelésvezető meg audival jár?
3/13 anonim 

válasza:

Azt is el tudom képzelni, hogy az Audis rendőr jóban van néhány kétes alakkal és pénzt kap tőlük...
4/13 A kérdező kommentje:
Ja hogy a rendorsegnel is mas mas a fizetes? Ott nem egyseges a fizetes mindenkinek ugyan annyi?
2016. máj. 26. 14:14
5/13 anonim 

válasza:

Szerinted az országos rendőrfőkapitány annyit keres mint egy falusi kis rendőr?
6/13 A kérdező kommentje:
En nem tudom azert kerdezem
2016. máj. 26. 14:48
7/13 anonim 

válasza:

Azért,mert egyesek fizetésből élnek,másokat meg pénzelnek a rokonai mellette.
9/13 A kérdező kommentje:
Tudtok egy min max fizetest irni a rendorsegen bellul?
2016. máj. 26. 15:13
10/13 anonim 

válasza:

Hierarchikus rendszerben sohasem lesz egyenlő fizetés, legyen szó rendőrségről, bankról, kormányzati pozíciókról, orvosokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!