Idézés a bűnügyi osztály, helyszínelő alosztálytól, mi lehet ez?
Holnapra hívtak be kihallgatásra tanúnak, de nem tudom mi lehet ez. A levélben nincs semmi infó arról hogy milyen ügy ez, az utóbbi 4 évben nem voltam igazoltatva, nem láttam semmilyen balesetet vagy hasonlót.
Kb mire számíthatok?
Ne haragudj de szerinted honnan a francból tudná ezt megmondani neked bárki itt? :)
Tanúnak hívtak be, tehát aggódnod nem kell. Valószínűleg egy ismerősödnek/rokonodnak vaj lehet a füle mögött.
A levélben valahol a felső részen van egy ügyintéző, telefonszám... felhívod és rákérdezel...
vagy az adott időpontban odamégy, és meg fogják neked mondani...
De, engem is hívtak már be úgy tanúként, hogy nem tudtam, milyen ügyben akarnak meghallgatni.
A levélen talált ügyintézőt az odaírt telefonon felhívtam, megmondta, hogy melyik ügyet tárgyalják.
Így volt időm, a kb. 2-3 hónappal korábban, a házban történt "lakás-betöréssel" kapcsolatos emlékeimet vissza-idézni... és természetesen csak arról beszélni, amit saját magam láttam-hallottam akkor, és nem belekavarni a házbeli "mindent-tudó szomszédok" által terjesztett híreket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!