Meg lehet ezt tenni?
Figyelt kérdés
Jövőre fogok végezni, rendőri pályára szeretnék menni. Mi baj lehet abból, ha megállítok egy rendőrt és kérdezek tőle néhány dolgot, pl. hol végzett, milyen volt kezdetben stb. + Ti milyen fontos kérdést tennétek fel neki?2016. ápr. 20. 21:39
1/4 anonim válasza:
Azért ha kocsival vannak ne intsd le őket, de ha gyalog mennek akkor szerintem nem harapják le a fejed. Bár nem biztos,hogy éppen egy barátságost fogsz ki,.de akkor keresel másikat :)
2/4 A kérdező kommentje:
Hát arra nem gondoltam, hogy leintem biciklizés közben. Hanem mikor sétálnak, csak ezt nem írtam bele. :D
2016. ápr. 20. 22:04
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a választ!
2016. ápr. 20. 22:12
4/4 anonim válasza:
Meg lehet tenni. De szerintem nem sok értelme van.
Hol végzett? megmondja, ok.
Milyen volt először? nehéz
Nekem sok rendőr haverom van de még előttem is figyelnek rá, hogy mit mondanak el, már többször észrevettem.
Egy idegennek csak sablon válaszokat adnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!