Ezért van értelme rendőrt hívni?
A kapum előtt van egy sövény, nagyon szép, még a nagyszüleim ültették, ezért sem szeretném kivágni.
Sok tetves bunkó, barom ide jár hugyozni, meg szarni, és hiába kapok rajta 1-1 embert, mindig más jön, így hiába őrjöngök, ő nem fog többet jönni, de mindig jön egy másik.
Hiába van járda meg kapu, ő úgy gondolja neki lehet.
Amíg a bátyám itt lakott, egyszer rajtakapott egy embert, és a dolga végeztében fejbe rúgta azt.
A tagnak agyrázkódása lett, a bátyám ellen eljárás is indult, de bekerült a helyi lap bűnügyi híreibe, képpel is bemutatva a helyszínt.
Ezután bő fél évig nem volt itt sem vizelet, sem ürülék.
(érdekes,hogy ez kell egyeseknek)
Én nem vagyok ennyire agresszív, és bár én is szívesen felrúgnék egy ilyet, nem éri meg.
Már gondolkoztam egy kiíráson (papírra,hogy nem WC vagy hasonló), mert gondolom mindenki azt gondolja,hogy hö, ha én ideszarok egyszer azt kibírja, csak minden hónapban így gondolja valaki.
Viszont most, van egy alkoholista forma aki rendszeresen idejár, általában csak a kis vegyest issza, és dobja el annak üvegét, de ha úgy van ide is szarik, vagy hugyozik.Havi háromszor legalább.
Tudom,hogy egy ember, mert mindig ott van a szar mellett ugyan az a kis rakéta üveg.
Egyszer pont a hazaérkezésemkor gyors léptekkel távozott a bokor mögül.Utánakiabáltam,hogyha még egyszer meglátom itt, szétrúgom a seggét.
Hátranézett, intett hogy "jó", és ment tovább.
A vegyi itt volt megint szóval ő az én emberem, csak ezúttal nem tudta elvégezni a dolgát.
Azonban azóta már kétszer is ide piszkított, és nekem rohadtul elegem van belőle.Kihívom a rendőrt, és visszatartom ha elkapom, de kérdés hogy csinálnak e majd valamit?
Mert mondjuk bízom benne,hogy a rendőri "akció" elriasztaná, de ha az sem lenne elég, akkor már tényleg lehet,hogy én is csinálok egy újságcikket magamnak, mert ez tűrhetetlen...
Igen, egyszerűbb lenne a bokrot levágni, de ha folyamatosan betörnek az ember házába, akkor nem a zárat fogja leszerelni,hogy ne törjék fel, hanem megpróbál ellene tenni.
Nekem kell ez a bokor, és nem szeretném, ha nekem kéne alkalmazkodnom az igénytelen tetvedék emberekhez.
Hasonló volt a szitu a bátyámék előtt.
Egyszerűen fogtuk, tettünk oda egy mozgás érzékelős refit (kapun belül van persze, de a mozgásérzékelő oda van irányítva lomb koronához).
Azóta fény van, és senki sem jár oda a dolgát végezni.
Mennyi fas/sszopó ember van, újra és újra rácsodálkozom.
Azt tudom tanácsolni, hogy próbáld meg te is olyankor elkapni az alkesz tagot aki odapiszkít, amikor sötét van, és nem látja senki. Ha olyankor fizikailag bántalmazod, hiába jelent föl, ha nincs rá tanúja, tehetetlen a rendőrség is.
Tetten ért személyt a rendőrség kiérkezéséig feltartóztathatod, akár testi kényszerrel is (ez nem azt jelenti, hogy addig ütöd, míg mozdulni se tud).
Aztán valószínűleg szabálysértési eljárás indul ellene, így pénzbírság esélyes.
Amúgy nyilván nem csak egy személy jár oda, hanem épp aki tajtrészegen kiesik a közeli kocsmából. Esélytelen, hogy mindet rajtakapd.
Rendőrt nagyon nem tudsz hívni, persze kimennek de max szóban megmondják neki hogy ne csinálja és ennyi.
Mi nálunk is van sövény, jó ürüléket nem találtam soha max kutya ürüléket, azt elnézem inkább oda csináljon mint a járdára mert nekem a sövényt 10 cm hosszan veszi körbe a fű. Persze én is kaptam már rajta embert főleg lomtalanítás idején hogy oda vizel meg hasonlók de nem rongálták meg legalább a növényt. Persze az év többi napján nagyon nem bántják én amikor rajta kaptam 1-1 embert szépen rájuk szóltam hogy elhiszem hogy nagyon kellett meg minden de megkértem hogy legközelebb ne wc-nek használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!