Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mennyi az esélye, hogy a...

Mennyi az esélye, hogy a rendőrség megtalál ismeretlen tettest?

Figyelt kérdés

Lopás esetén, ha ismeretlen tettes ellen indul szabálysértési eljárás, mennyi az esélye, hogy meg is találják? Kamera felvételről van kép róluk. Szerintetek esélyes? Illetve engem mint tanút mennyire vonnak majd ebbe bele?

Köszönöm szépen!

2016. ápr. 10. 14:22
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Igen, eléggé az. De remélem nem így lesz. Meg konkrétan tőlem vette el a pénzt, csak ugye a boltnak okozott kárt, így nem én vagyok a sértett. Csak nem mondják, hogy én loptam el.
2016. ápr. 10. 18:39
 22/25 A kérdező kommentje:
Meg a biztonsági őrnek és nekem is mondták, hogy mibe voltak a tolvajok, mert azt meg se figyeltem. Remélem bent ezt nem másítják meg.
2016. ápr. 10. 18:41
 23/25 anonim ***** válasza:

persze h az. de az egész magyar rendőrség egy szégyen ... sajnos ez van. Maon nem szabad tanúskodni ne viccelj!

pont lépcsőházunkban is lakik egy illető, aztán történt egy bizonyos dolog, kijöttek, persze senki se látott semmit, pedig hozzá is becsengettek, na erre fél évre rá mondja nekem h ő látott mindent az ablakból, de ő ugyan nem tanúskodik, köszöni szépen, de bőven elég volt az az egy alkalom, amikor végül vele vitették el azt, amihez semmi köze se volt.

Úgyhogy így állunk ... aki megtapasztalta ezt, az tudja h nálunk nem szabad látni semmit. Legjobb soha semmiről se tudni, akkor talán nem keveredsz semmibe.

2016. ápr. 10. 18:50
 24/25 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Privátba írok, ide nincs gusztusom...

2016. ápr. 10. 20:09
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem kívánok reagálni minden általam aljasnak és rosszindulatúnak tartott hozzászólásra, de azért ez az egy mégis megér egy misét.

Vegyünk a mérleget, és az egyik serpenyőbe tegyük ezt:

"csak az a lényeg h a statisztikában a felderítési arány jó legyen. akár úgy is, ha másra kenik rá, ez teljesen bevett szokás nálunk"

A másik serpenyőbe pedig tegyük azt a tényt, hogy évek óta az alacsony felderítési arány miatt éri leginkább kritika a magyar rendőrséget.

Majd várjuk meg, hogy a kettő mikor lesz egyensúlyban, és akkor megkapjuk, hogy mennyire is bevett szokás az, hogy szándékosan mással vitetik el a balhét.

Jah, nem vitetik, hanem vitetjük. Igen, rendőr vagyok, bűnügyes. Szóval természetesen csak a mundér becsületét védem. (Természetesen csak azok szerint, akik nem ismernek!)

:(

2016. ápr. 10. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!