Hol tudom páromat el érni külföldön?
Figyelt kérdés
Február hónapban párommal össze vesztünk haza ment és irt, hogy ki megy Németországba, mivel senkije nincs csak immel ámmal hallottam valami rendörségi ügyet. Mindig irt keresett, fent volt egész nap a közösségi portálon. De több mint egy hónapja semmi. Ha tényleg valami rendörségi ügybe keveredett, hogyan tudom kint el érni?2016. márc. 16. 08:46
11/14 anonim válasza:
Csak annyit tudunk, hogy Németországba ment. Németország lakossága: több, mint 82 millió!! Nincs mit tenni, várni kell, hogy ő jelentkezzen, bár tudom, hogy ez nagyon nehéz egy szerelmesnek elviselni.
12/14 A kérdező kommentje:
Szia.a haverjaival elindult nemetországba kocsival h a haverjanak intezzen kocsit.es az autopalyan igazoltattak oket.meglattak h anyának mennyi tartozasa van es bevittek. Ezt a lánya irta nekem...
2016. márc. 16. 12:30
13/14 anonim válasza:
keresd meg a németországi magyar nagykövetséget! ők Magyarország hivatalos kapcsolata Németországgal. ha a párod magar állampolgár és letartóztatták vagy előállították, akkor nagy valószínűséggel a hatóságok tájékoztatták (vagy fogják a dolog átfutásától függően) a követséget, de ha még nem tájékoztatták őket, akkor is a követség tud a hatóságokkal kapcsolatba lépni, illetve bármi egyéb tippel is ők tudnak szolgálni, mivel ők ismerik a hivatalos lehetőségeket.
14/14 anonim válasza:
Na de legalább azt tudhatnátok, hogy melyik város rendőrsége igazoltatta és hova vitték be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!