A fulcimpamon van egy szamomra fontos szam (17) ez kizaro ok nke bunugyi szakan? Mar beadtam a jelentkezest
Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 08:30
1/3 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy miért tetted ki közszemlére ha az a szám csak számodra fontos? Miért kell mindenkinek látnia? Kisebbségi komplexus?
Ha meg fontos neked az a szám, nem felelt volna meg ha mondjuk a fenekedre tetoválod? Ráadásul ha számodra fontos a 17-es szám, akkor szeretnéd is látni, meg emlékezni rá. De mivel a fülcimpádon van, így kb sose látod. Csak a többiek akik meg nemtudják. Mit akartál ezzel bizonyítani nekik?
Remélem fültágítód is van meg piecingjeid hogy kimutasd, te lázadsz a szülők ellen, akik az iphoneodat veszik.
2/3 anonim válasza:
úgy tudom lehet a rendőröknek tetoválásuk, csak olyan helyen ami nem látszik ki az egyenruha alól.
3/3 anonim válasza:
Több rendőrt láttam már tetoválással úgyhogy valószínű nem kizáró ok. Miért baj ha valaki kicsit kitűnik a szürke tömegből? Miért lzadna a szülei ellen? Ha valaki tetovált és\vagy piercinges az már magamutogató hülye? Na meg a tetovlt szülők a gyerek ellen lázadnak vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!