Lehet ellenem eljaras a tudtom nelkul?
Igen, természetesen tehetett rád nézve terhelő vallomást valaki.
Az eljárás egyébként nem a tudtod nélkül zajlik, így a kérdés irreleváns.
2016. febr. 18. 17:40
2/19 A kérdező kommentje:
Sajnalom, kisse ossze vagyok zavarodva.. Nem ertem az egeszet mivel csak fogyasztokent voltam elo veve, ra is vallottam a sracra. Szo sem volt az en ugyemmel terjesztesrol, es egyszer csak kuldik a levelet, hogy meg hosszabbitjak a nyomozast kabszer terjesztes vetsege es egyeb buncselekmenyek miatt, itt nem vonatkozhat ram az egyeb buncselekmeny?
Elkaptak már birtoklással? Mekkora mennyiség? Csekély? C listás vagy új pszichoaktív szer?
Voltak társaid ? Bűnszövetkezet? Árultad? Milyen kapcsolatban állsz xy és xy-al? Árultátok vagy nekik adtad el?
Házkutatás során foglaltak le bármit, találtak nálad ?
Elég nagy gázban vagy, engem már azért vegzálnak, mert feltételezik, hogy fogyasztottam amit a büdös életben nem fogok bevallani, mert azzal az új törvényeinknek köszönhetően örökre elásnám magam. Ha vádolnak, tagadhatsz. Bizonyításig fog menni az ügyed a bíróságon, fogadj egy jó ügyvédet és készülj fel.
2016. febr. 18. 17:48
Ha meg a vevőd volt aki tanúskodott az bizony gáz, ha xy akkor meg saját magát is hülyeségbe sodorta.
2016. febr. 18. 17:51
5/19 A kérdező kommentje:
Nos hat semmisem talaltak csak be vallottam, hogy vasaroltam tole. Sosem arultam, csak vettem. Eddig senkisem vallott ram szerintem mert nem szembesitettek olyannal, csak azzal akire en vallottam ra
6/19 A kérdező kommentje:
Ilyenkor az, aki a legsárosabb, az anyjára is rákeni az ő sarát, csak hogy megússza. Hibáztál egyébként, hogy beismerted a vásárlást, semmi bizonyítékuk nem volt, max az hogy kapcsolatban álltál az illetővel.
2016. febr. 18. 18:02
8/19 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy hibaztam. Ha valaki ram vallott arrol mar tudnom kene, nem?
Nem tudom, lehet hogy a nyomozás érdekében nem közölnek információkat, hogy felkutathassák a többi vásárlót is.
2016. febr. 18. 18:08
10/19 A kérdező kommentje:
Es ha az akire en ra vallottam, o is tett ram terhelo vallomast mennyire szamit hitelesnek a szava? Nala sok kabszert talaltak, tobben vallottak ra
Kapcsolódó kérdések: