Fideszgyűlölőként lehetek a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatója?
Nem kamu kérdés!
Szeretnék rendőrtiszt lenni.
Ám gyűlölöm a Fideszt. Márpedig én mindenütt azt olvastam, hogy a NKE a Fidesz magániskolája, ez a Fidesz kedvenc egyeteme, ami az egyetem hatalmas támogatottságán meg is látszik. Sőt azok nagy része akik innen kikerülnek azok állítólag fideszdroidok lesznek.
A kérdésem a következő:
Én XY (tehát nem Fidesz) párt szimpatizáns vagyok. Mi van ha ez kiderül? Akkor én leszek az egyetem krumplipucolója?
Vagy ha meg tudják rólam, hogy nem vagyok nagy Orbán-fan akkor kidobnak, vagy mi? Esetleg mindenre csak bólogatnom kell?
Óvatos kell legyen a politikai kijelentéseimmel?
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ha 18-ban a Fidesz elveszti a választásokat... :)
Értem. Kösz.
Tehát követik a facebook-os tevékenységemet.
És a gyakorikerdesek.hu tevékenységemet is követik? :D
Ha ne adj Isten balul sül el valami és kidobnak akkor szerintetek már beléphetek egy pártba, nem?
Onnan kezdve már Molnár F Árpáddá is voltozhatok és gyárthatom a 100%-ban betiltott videókat, nem? Mert már úgyis mindegy...
Tehát csak nyilvánosság előtt nem szabad terjeszteni a politikai nézeteket, de így másokkal elbeszélgethetve már lehet, nem?
Érdekes, hogy pont azok nem politizálhatnak, akik a legjobban átlátnák a dolgok menetét.
Ez is a Fidesz hibája!
Gyakorikérdéseken én is politizálok, ez egy anonim oldal.
Amikor a nevedet használod, az már nyílt politikai vélemény. Barátokkal, vagy családtagokkal természetesen megbeszélem én is, de nem hangoztatom sehol sem a véleményem.
Az intézmény által meghirdetett szakokra állandó belföldi lakhellyel rendelkező, büntetlen előéletű, kifogástalan életvitelt folytató magyar állampolgárok jelentkezhetnek. Tekintettel arra, hogy a hallgatói jogviszony létesítésének előfeltétele a büntetlen előélet, s amennyiben ez nem teljesül, úgy az Egyetem
rektora - a felsőoktatási intézmények felvételi eljárásairól szóló 237/2006. (XI.27.) Kormányrendelet 13.
§ (3) bekezdése alapján, valótlan adatszolgáltatásra hivatkozva, a felvételről szóló döntést megsemmisíti.
Magyar állampolgárnak kell lenned, kettős állampolgárság a felvételi tájékoztató szerint nem kizáró ok.
"NKE-n legfeljebb a felső vezetés fideszes, a többi városi legenda."
A felső vezetésben sem mindenki nemzeti érzelmű szerintem. Inkább úgy mondanám, hogy az oktatók egy jelentős része liberális és (kripto)kommunista, de vannak nemzeti érzelmű oktatók is - páran.
A sok szabolcsi, borsodi srác szeretni fogja az izraeli hátsódat :D
am meg komolyan izraeli kommunista létedre rendőr akarsz lenni?
hát gratulálok!
Eleve aki rendőr, azt nem érdekli a politika, ha már szimpatizáns vagy az gáz.
Biztos feltolnálak kémkedésért ha felvesznek!
“az oktatók egy jelentős része liberális és (kripto)kommunista”
Akkor ezek szerint sok a Fideszes tanci :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!