Ebben a helyzetben mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
pár hete megvertek éjjel az utcán, nem tettem feljelentést az indokot, hogy miért vertek meg nem tudom, 4-5-en jöttek rám, azóta rettegve élem mindennapjaimat, félek kimenni azutcára nem tudok aludni, minden ember aki jön utánam azthiszem követ, néha úgyérzem valaki tényleg álldogál a bejáratnál és mikor kinézek elmegy vagy elmennek, és nagyon félek és nem tudok már aludni és elegem van :( nem bírom tovább :'( 20/F2015. dec. 15. 18:52
2/9 A kérdező kommentje:
és az miben segítené a helyzetemet?
2015. dec. 15. 19:10
3/9 anonim válasza:
Pszichológus segít, hogy a traumát feldolgozz. Mellette meg menj el, és tanulj önvédelmet. Aikido nagyon jó megoldás lenne. Biztonságérzetet ad.
4/9 anonim válasza:
#3 Az Aikido aztán tényleg sokat ér. Ne röhögtess már!
5/9 anonim válasza:
Mér miért ne érne valamit az aikido?
Steven Seagal is jó benne, jó magam is 10 éve csinálom, és volt alkalmam megvédenem magam amikor 2 cigány akart megerőszakolni.
7/9 ConnectCare válasza:
Nem vagyok pszichodoki, de talán ez az, amit poszt-traumás stressznek vagy PTSD-nek neveznek. Valóban pszichológiai segítség kellene, szerintem minél hamarabb.
Nem gáz, ettől nem bolond vagy, katonák, tűzoltók meg egyéb traumákat átélő emberek is gyakran kerülnek ilyen helyzetbe.
8/9 anonim válasza:
ma 21:29
Te nagyon ostoba vagy.. hál istenek, hogy ilyen ostobákkal nem állok le vitatkozni, mert felesleges. Én tudom, hogy miért jó az aikido.. mivel te ostoba vagy, így nem sértődőm meg, a tudatlanságod miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!