Gondom lett a jófogáson!? (többi lent)
Hát de bakker valakinek azt mondod hogy gyere nézd meg holnap és amikor odamegy már eladtad? te mások idejével és benzinpénzével\utazási költségével szórakozol?
Én is kiakadtam volna.
"Hát de bakker valakinek azt mondod hogy gyere nézd meg holnap és amikor odamegy már eladtad? te mások idejével és benzinpénzével\utazási költségével szórakozol?
Én is kiakadtam volna."
Hahó, van itthon valaki?! Gondolkozz Mcfly! A kérdezőnek azt mondta, hogy nem biztos, hogy meg tudja venni. Az ilyen mégis mit akar?! Én elküldtem volna melegebb éghajlatra, az biztos.
figyelj a hozzáállás a lényeg. Ha korrekt vagy és beismered hogy ez nem volt fair és kifizeted neki az útiköltséget akkor ok.
A Mekflájos idótának előttem üzenem hogy egy agyhalott vagy.
Ezen az oldalon nekem még soha semmit nem sikerült megvenni, mert mindig eladták hamarabb másnak. Be is fejeztem!
Egyébként nem voltál valami korrekt, annak illik eladni, aki hamarabb jelentkezik. Ha mondta, hogy eljön és megnézi, addig nem lett volna szabad eladnod másnak, max azt mondani a másiknak, hogy várnia kell egy kicsit.
Feljelenteni nem fog, pluszban nem is büntetőjogi kategória a dolog.
A leütős, kattintós oldalakon érdemes vásárolni: kattintasz és Te vetted meg és punktum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!