50 szlovák rendőr jött Magyarországra. ?
A haveromat is kiküldték a magyar-szerb határra. Az 50 szlovák rendőr között van ő is..
Tudom,hogy 12 órában fognak szolgálni,24óra szabad. Panziókban fognak lakni. A 24 szabad órában azt csinálnak,amit akarnak? Mehetnek a városba,akárhová? Felmennék hozzá,és elvinném valamerre,beülnénk valahova,stb... Ez lehetséges?
Szabad idejében azt csinál amit szabad, nem amit akar.
Nekünk Koszovóban semmit nem lehetett csinálni a táboron kívül, bár az kiküldetés és katonaság, szóval kicsit más.
Mert nem értem el,nem is akartam zavarni,mert most mentek ki,most volt az eligazítás,stb.. Én pedig azonnali választ akartam..
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
. Nincs 24óra pihenő.. Van, hogy reggel a 8 órai váltás átcsúszik délre. Kb. 12 óra a szabadidő és elvileg kimehetnek a városba.
Szörnyű ami ott van,a rendőrnőket sorba küldik haza,mert a hőkamera jelez,hogy épp a katonát rodázzák,stb..
Kapnak rendesen enni,szálloda laknak. Legalább azzal nincs baj.
Köszi szépen a válaszokat!
Ilyenek a rendőrnők mindenhol..:D:D mindenki használja őket. :D Köszi mégegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!