Kizáró ok a rendőrség esetében ha asztmás voltam?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromban, asztmás voltam de azt mondta a doktor nő, hogy kinövöm. Szerintem sikerült is mivel ma már lazán futom a 3 km-t vagy többet. Viszont az, hogy voltam nem zár ki? Régebbi tünetek mind eltüntek, semmi léguti zavarom nincs. Viszont azt nem tudom, hogy az minek az eredmènye, hogy nyáron a parlagfű allergia hatàsára meg a pollen allergia miatt nehezen kapok levegőt ha nem veszek be gyógyszert. Másik meg láttam a kérdőívbe, hogy a bezártságtól való félelem van e. Most ez necces hisz szerintem senki se szeret bezárva lenni. De ezt, hogy èrtik? Tehát én meg vagyok kis helyen is de amikor már nem tudok mozogni mert olyan kicsi a szoba akkor rendesen befosok, hogy itt ragadok.2015. okt. 4. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!