Miért emeljük a Magyar rendőrség állományában szolgálatot teljesítő EMBEREKET isteni magaslatokba, amikor végre tesznek valamit az adófizető állampolgárokért?
Értelek Béci!
Holnap reggel lemegyek a pékségbe veszek kiflit,ezután csinálok fórumot, amiben megköszönöm a reggelre kisütött pékárut, valamint kampányt indítok,mekkora ember,mert elvégezte a munkáját,amiért fizetést kap.
"Holnap reggel lemegyek a pékségbe veszek kiflit,ezután csinálok fórumot, amiben megköszönöm a reggelre kisütött pékárut, valamint kampányt indítok,mekkora ember,mert elvégezte a munkáját,amiért fizetést kap."
Sikerült hoznod egy tökéletesen más példát. De elég ha azt mondod a pékségben: KÖSZÖNÖM. Tudod ez egy elég nagy hatalommal bíró varázsszó. Van még ilyen, talán azokat sem ismered. Persze most írhatod, hogy pont nálatok pont tök bunkók vannaka pékségben. Ha nehezedre esik köszönetet mondani, az nevelés kérdése. De akár személyesen le tudsz menni a határhoz minden egyes rendőrnek külön odamondani egy köszönömöt, ezt is megteheted. Akkor nem kell facebook-oldalt létrehoznod emiatt. Persze nem kötelező még megköszönnöd sem, a rendőr attól még el fogja látni a munkáját.
"Nyilvánvalóan nem a napi szab.sért. kvótát teljesítik jelenleg."
A napi kvótát csak idiótákból, bocsánat "szabálytalankodókból" lehet összeszedni. Ha te sűrűn fizetsz a kvótába, akkor meg is érdemled (igen, engem is büntettek már meg gyorshajtásért - teljesen jogosan: én nyomtam a gázt, nem a rendőr).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!