Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Internetes csalásert. Mit...

Internetes csalásert. Mit kaptatok? Sos

Figyelt kérdés
5x csaltak telefont a internetről 40e alatt. Szabalysertesnek vettek az ugyet Es magadnak részletre! Amit fizetünk is Es meg ezek elot csaltak egy startol 52e Ft-t amiből meg a feljelentés ellot 28e vissza keltem! De úgyis 52e ért jelentet fel! Bűncselekmény miatt Nyomozott halgattak ki! Es rabosititak is! Ebből sacper novemberben lesz egy tárgyalás! De eközben jõt egy 5ezer fts feljelentés is amiertmost lesz tárgyalás 1en! Felhivsz a birok h kifizetés a 5ezret Es azt mondta nem hanem o akarja elrendelni a büntetésm! Meg nem voltam birisagin (14\fiú) azaz kiskorú va

2015. szept. 19. 08:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Bocsi van pár rossz szo benne mert a telokijavitsa
2015. szept. 19. 10:49
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez még számomra mindig olvashatatlan, írd le szép lassan és helyesen, hogy miről van szó, mert senkinek sincs kedve rejtvényt fejteni.
2015. szept. 19. 13:09
 13/19 anonim ***** válasza:

Törölték (töröltették) a válaszomat. Elismerem, hogy inkább vicces (vagy szomorú?) volt, mint hasznos, de akkor jöjjön a komoly rész.

Mivel fiatalkorú vagy, betöltötted a 14-et (már ha jól értelmeztem a kérdésedben - ami nem egyszerű, ismerjük be), így büntethető vagy.

Az ügyész az 52 ezres ügyedet fogja alapul venni, de hozzácsapja a kisebbeket is, bizonyítandó, hogy visszaeső vagy és valószínűsíthető, hogy a jövőben is elkövetsz hasonlókat.

Ezeknek a kisebb értékű ügyeknek ugyan elvileg nincs közük az 52 ezreshez, de mivel a bíró is ember, még ha hivatalosan nem is veszi figyelembe őket, a döntésében biztos szerepük lesz.

Az hogy visszafizettél az 52-ből jó, még az is lehetséges, hogy emiatt úszod meg a letöltendőt.

Meg az is lehet, hogy nem...

2015. szept. 20. 15:52
 14/19 anonim ***** válasza:

Már megint te vagy az????

Miért kell 5x kiírnod ezt a kérdést???

Érdekes módon az ezelőtti hasolnó kérdésedben meg azt írtad, hogy 15 éves vagy...

Korral haladsz visszafelé? :D

2015. szept. 20. 17:23
 15/19 A kérdező kommentje:
14 vagyok és most irok ki elsonek
2015. szept. 20. 19:37
 16/19 anonim ***** válasza:

Engem ugye idiótának nézel? :D

Mert emlékeim szrint ugyanez volt a baj, hogy te voltál a csaló, beteg voltál, rossz lábakkal és irtó kövér is :D

Nem is 1x láttam ezt a kérdést és már sokaknak feltűnt :D

2015. szept. 20. 20:49
 17/19 A kérdező kommentje:
Ember fogd mar fel h nem vagyok az és sovány Vagyok DE erre nincs kedvem most vitatkozni.... Es ha birosagom elot mindenkit kifizetés????
2015. szept. 21. 08:12
 18/19 A kérdező kommentje:
Kifizetek *
2015. szept. 21. 08:13
 19/19 anonim ***** válasza:

" felhituk a birok aki aztkondta nem fizethető be hanem o rendeli el a büntetésm.. "

Te írtad.

2015. szept. 21. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!