Internetes csalásert. Mit kaptatok? Sos
Törölték (töröltették) a válaszomat. Elismerem, hogy inkább vicces (vagy szomorú?) volt, mint hasznos, de akkor jöjjön a komoly rész.
Mivel fiatalkorú vagy, betöltötted a 14-et (már ha jól értelmeztem a kérdésedben - ami nem egyszerű, ismerjük be), így büntethető vagy.
Az ügyész az 52 ezres ügyedet fogja alapul venni, de hozzácsapja a kisebbeket is, bizonyítandó, hogy visszaeső vagy és valószínűsíthető, hogy a jövőben is elkövetsz hasonlókat.
Ezeknek a kisebb értékű ügyeknek ugyan elvileg nincs közük az 52 ezreshez, de mivel a bíró is ember, még ha hivatalosan nem is veszi figyelembe őket, a döntésében biztos szerepük lesz.
Az hogy visszafizettél az 52-ből jó, még az is lehetséges, hogy emiatt úszod meg a letöltendőt.
Meg az is lehet, hogy nem...
Már megint te vagy az????
Miért kell 5x kiírnod ezt a kérdést???
Érdekes módon az ezelőtti hasolnó kérdésedben meg azt írtad, hogy 15 éves vagy...
Korral haladsz visszafelé? :D
Engem ugye idiótának nézel? :D
Mert emlékeim szrint ugyanez volt a baj, hogy te voltál a csaló, beteg voltál, rossz lábakkal és irtó kövér is :D
Nem is 1x láttam ezt a kérdést és már sokaknak feltűnt :D
" felhituk a birok aki aztkondta nem fizethető be hanem o rendeli el a büntetésm.. "
Te írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!