Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi az oka? Mitől alakult így...

Mi az oka? Mitől alakult így ki? Folyt.

Figyelt kérdés

Mitől van, mitől alakult ki a mai rendőrök megítélése az emberek szemében?! Lehet, hogy tesznek azért, hogy ilyen legyen a közvélemény a rendőrökkel szemben?

Azt veszem észre, hogy a rendőrök hasonló helyzetben vannak, mint a cigányok. Általánosítják őket.

Ha szemét a rendőr, akkor SÜN, ha meg baj van, akkor meg jók. Ez az ellentmondás is furcsa nekem.

Egy rendőr mennyire élvezi, hogy neki "mindent szabad"?

Ismerősöm szerint, hogy ha a rendőrök holnaptól nem kapnának fizetést, még akkor is 80 százalékuk állományban maradna a hatalom miatt.

Nem védem a rendőröket, csak vélemények, meglátások érdekelnek!

2010. márc. 12. 11:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én soxor kiálltam a rendőrök mellett, mert azt gondoltam, hogy ez a dolguk. Aztán kinyílt a szemem. Pontosan úgy van, ahogy mondják. (Semmi köze a véleményemnek a Jobbikhoz, ezek tények, tapasztalatok) Amikor a Gárda ott van valahol, abban a pillanatban ott vannak, pedig a Gárda még soha senkit nem bántott. Ugyanakkor, mikor a magyarokat bántják a cigányok 5-6 óra múlva mennek ki a bűncselekmény helyszínére. Polgármesterek is megmondták, hogy egyes településen a cigánysorra nem mernek kimenni a rendőrök. Az Auchan-ba rendszeresen járnak lopni. Mindig elkapják őket. Ha az üzletvezető kihívja a rendőröket, 2 óra múlva jönnek. Van, hogy olyan pofátlanok a cigányok, hogy még ők hívnak rendőrt. Akkor 2 perc alatt odaérnek. A kolléganőm gyerekét megfenyegette és kirabolta egy cigánygyerek. Mikor feljelentést tettek a rendőr azt mondta, hogy tudják ki az a leírásból, de egy 5000 ft-os telefon miatt nem kezdenek nyomozásba. Amikor a cigányok házát lefesti valaki, akkor megkettőzik az őrséget. Nem ott kéne megkettőzni, ahol hetente 4-szer rabolják ki a magyarokat? Pl. Ózd. Az ózdi polgármester mondta, hogy Ózdon elszabadult a pokol, nincs olyan lakosa Ózdnak, akit a cigányok ne raboltak volna ki. (Pedig ez egy MSZP-s polgármester ám).Na akkor talán nem temetésekre kéne járni, meg békés tűntetőket huzigálni (ez nem a 2006-os ügy, és nem rongálás, hanem békés ücsörgés volt), hanem meg kéne védeni az adófizetőket. Ha a cigányokhoz fosnak kimenni, akkor máshoz se menjenek. A siófoki cigányfelvonuláson hány rendőrt láttál? Akkor miről is beszélünk?
2010. márc. 12. 12:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez a jobbikosok részéről igaz leginkább persze hogy fel vannak háborodva mikor őket verték meg mert gyújtogatták a székházat. Naná hogy saját sereg kell nekik (lásd csendőrség amire értelmes magyarázatot még nem kaptam hogy mivel jobb a rendőrségnél azon kívül hogy aza sajátjuk lenne vagy pl a magyar gárda)
2010. márc. 12. 13:02
 13/14 anonim ***** válasza:

ma 12:12

Ha nem értetted, akkor sajnos idióta vagy. Részvétem.

2010. márc. 12. 13:39
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem kell, hogy értsem, nem a kérdés feleltél! Elkezdtél fellengzősen elemezni, de minek is?

Próbálsz itt nyájasan körülírt mondatokkal arcoskodni, csak tudnám minek.

2010. márc. 12. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!