Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért nem veri szét a rendőrsé...

Miért nem veri szét a rendőrség az üvöltöző, petárdázó, füstbombázó ultrákat a Deák téren?

Figyelt kérdés

Most jöttem haza, megdobálták a villamost üres sörös dobozzal, őrjöngenek, részegek, petárdát hajigálnak az út közepére. Az emberek megijedtek, a külföldiek elképedve nézték, hogy mi folyik itt. Több százan vannak a Deákon, és kb. 1000 fős tömeg a Király utcában. Kiürülnek a kávézók, az aluljáróban zárnak be a kis üzletek.

Ők a nagy magyar hazafiak? Szégyellem, hogy ezt kell látnom. Szégyellem őket.

2015. szept. 4. 16:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én soha nem értettem ezt a dolgot. Szurkoljanak a válogatottnak, oké, szép dolog, bíztatni kell őket, de azt meglehet tenni normálisan is. Erre ők már előző nap elkezdik a rendbontásokat, belekötnek az emberbe, ordítoznak, részegen csinálják a fesztivált és sorra csinálják a kárt az országnak.

Vagy az a helyzet hogyha focizni nem tud a magyar válogatott, akkor ezzel az őrjöngéssel kell dominálni?? Így lesznek nagyfiúk hogy rendőrséggel kell őket kísérni mint az állatokat mert egyedül nem tudnak végigmenni az utcán?? Erre büszkék lehetnek! Végülis valamiben elsőnek kell lenni ha már a foci nem megy. A rendőrségnek az ilyen állatokat a gumibottal ütni-vágni kellene hogy hetekig kórházba legyenek.

Szégyellem hogy magyar vagyok az ilyenek miatt.

2015. szept. 5. 18:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Érdekes volt az biztos... DE akinek nincsen jegye azt a közteresek szétverik... Egy pillanatra mindenki gondoljon bele, hogy milyen sok munkája van a rendőröknek... (mostanában)
2015. szept. 6. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!