Egyik nap este mentem haza az utcán és arra lettem figyelmes, hogy megáll előttem egy rendőrautó. Azt hittem csak mérnek majd vagy ilyesmi, de kiderült, hogy igazoltatni akarnak. Oda is adtam a személyimet meg minden, kicsit meg is voltam valamiért illetődve, nem tudom miért. :D Amelyik rendőr elvette az igazolványomat, elkezdett kérdezgetni hogy dolgozok e vagy tanulok még, hova lesz a menet ilyen későn és láttam, hogy nagyon néz engem, mellesleg kimondhatatlanul helyes és férfias volt mind a kettő olyan 30 év körül lehetett, aztán azzal köszönt el hogy vigyázzon magára. Most lehet csak félreértettem, mert én úgy tudom hogy aki meleg az nem lehet sem rendőr sem orvos stb. De lehet én tudom rosszul. Mellesleg az is eléggé elképesztő, hogy milyen jóképűek a magyar rendőrök, némelyik abban az egyenruhában meg sapkában, a fegyver...hát nem semmi na. :D f19
Amíg megfelelően, szakszerűen végzi a munkáját, addig tőlem lehet hideg, vagy marslakó is.
Ki nem f0ssa telibe a szexuális orientációját?
2015. aug. 30. 16:05
13/18 anonim válasza:
Beugrott egy jelenet a Hair cimu filmbol, amikor a sorozason nem akarta levenni a zoknijat a csavo, ket markos legeny megemelte es levettek rola ... ki volt lakkozva a korme :) Vicces jelenet volt.
Es igen, regen meg lehetett uszni a sorkatonai szolgalatot, ha melegnek vallotta magat valaki.
2015. aug. 30. 16:12
14/18 anonim válasza:
Egy meleg fiu lelkuletileg nem hinnem, hogy fegyveres testulet tagjanak valo. Ha lelekben bugyibuci, akkor a tetteiben sem lesz Rambo.
2015. aug. 30. 16:14
15/18 anonim válasza:
#15: Ez inkább csak egy sztereotípia. Nem minden homoszexuális férfiatlan, vannak köztük kifejezetten "macsók" is, akikről el sem hinnéd...
2015. aug. 30. 17:03
16/18 anonim válasza:
Ne fantáziálj! Úgy gondolom kiszűrik a homoszexuálisokat, még ha nem is mondják.
2015. aug. 30. 19:36
17/18 anonim válasza:
Hát ha a végén l19-et láttam volna nem f19-et akkor lehet az nem ötlett volna fel bennem, hogy nem-e Te... szóval na, legalábbis ez a leírás. :D
2015. aug. 30. 20:14
18/18 anonim válasza:
"Nem minden homoszexuális férfiatlan, vannak köztük kifejezetten "macsók" is, akikről el sem hinnéd..."
A kérdés hogy mi a "férfiatlan" manapság. A múltkor hatan voltunk a konditeremben és csak én nem voltam homoszexuális. A többiek mind kigyúrt, szőrtelen, belőtthajúak voltak. Ketten filmeztek is munkaszerűen. Szerintem egy átlagos nő odalett volna első látásra bármelyikért. Akikr ete gondolsz, a nyafka, 40kilós, feszülősnacis búzák már a múlté. A kigyúrt szépfiúk nagyrésze meleg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!