Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha szemüveges vagyok akkor...

Ha szemüveges vagyok akkor már nem lehetek TEK kommandós?

Figyelt kérdés
Heló! TEK kommandós szeretnék lenni és szemüveges vagyok én arra gondoltam hogy kontaktlencsével mennék a kiképzésekre és bevetésekre. Ezt el fogadják?

2015. aug. 24. 22:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szerintem rosszabb. :/ De a lézeres szem műtétet el fogadják? Csak mert még 16 vagyok szóval engem még nem nagyon lehet műteni. Meg még kb. amíg be kerülök TEK-be tuti leszek 30 fölött.
2015. aug. 25. 16:02
 12/21 A kérdező kommentje:
Szerintem rosszabb :/ De lézeres szem műtétet el fogadnak?
2015. aug. 25. 16:04
 13/21 A kérdező kommentje:
Bocsi először azt hittem nem rakta ki :D
2015. aug. 25. 16:04
 14/21 anonim ***** válasza:

A látást ki is lehet javítani. Főleg ilyen fiatalon. A bates-módszerrel havi 1 dioptriát le lehet venni.

http://www.youtube.com/watch?v=uuKB7yZrzTo

2015. aug. 25. 16:26
 15/21 A kérdező kommentje:
És ezt te ki próbáltad?
2015. aug. 25. 18:31
 16/21 anonim válasza:
szerintem a TEK-hez nem elég annyi, hogy gyúrtál 2 hónapot a legközelebbi edzőteremben. még a betyár seregbe is európa bajnok vagy minimum országos 1. küzdősportolókat keresnek, akkor ha pl. a betyárokat kell szétverni te mit fogsz csinálni? dobálod rájuk az 5 kilós tárcsákat? az jó, ha van egy célod, de ez szervezetten nem úgy néz ki, mint a counter strike és közel sem olyan egyszerű. 1 kis gázspray a szemedbe azt halló kontakt lencse.. stb stb
2015. aug. 29. 21:39
 17/21 A kérdező kommentje:
Szerintem addigra meg lesz a lézeres szem műtét és a TEK-nél ki képeznek közel harcra: https://www.youtube.com/watch?v=QzKglUDu4L0 Most csak edzeni kell legalább is a közép suliba ezt csináljuk.
2015. aug. 31. 12:53
 18/21 A kérdező kommentje:
És nem tudom hogy a TEK-hez hogy vesznek fel és kit de azt majd akkor meg mondják. :D Vagy meg felelek vagy nem. :P
2015. aug. 31. 12:56
 19/21 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy ezzel nem mész át az eü vizsgán. A TEKHEZ bekerülni csak kiváló eü állapotban lehet. Értsd úgy, hogy a gerincet még röntgennel is átvilágítják, hogy a legkisebb rendellenesség kiderüljön. Lőni meg tökéletes látással lehet. Van a rendőrségen belül még terület, ahová felvehetnek. De nem a TEK.
2015. szept. 2. 14:56
 20/21 A kérdező kommentje:

Ja igaz, kemény dió ez a TEK de a KMZ-n még el helyezkedhetek? (Különleges Műveleti Zászlóalj)Ez nem rendőrségnek tűnik hanem katonaságnak.

https://www.youtube.com/watch?v=X8bssNBCEb0

2015. szept. 3. 06:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!