Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » "Felforgatás" c. könyv! - Ki...

"Felforgatás" c. könyv! - Ki olvasta? Vélemény?

Figyelt kérdés
Elsősorban persze olyanok véleménye érdekelne(!), akik erősen negatív véleménnyel vannak (vagy voltak korábban) a rendőrséggel szemben. Bár kétséges, hogy ilyen emberek egyáltalán kezükbe vesznek-e ilyen könyvet?! :) De ugye ismerjük a lapény hal és "remény hal" meséjét... :)

2015. aug. 24. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem olvastam Zápor, de el fogom olvasni.

Én ezt a könyvet várom: [link]

Az nem fog a kezébe venni ilyen könyvet, akire ráférne.

2015. aug. 25. 15:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Én olvastam, de rendőrtanulóként. Amikor ezt olvastam, az járt az agyamban, hogy legszívesebben kötelező olvasmánnyá tenném. De azt gondolom, hogy a legtöbb ember, akinek ezt el kéne olvasnia, nem hogy ilyen jellegű könyvet, semmilyet nem szokott olvasni. Nem akarok senkit lenézni, de az olvasás műveltté tesz és aki művelt, az kevésbé veszi be a média rizsáját...
2015. aug. 28. 12:05
 3/4 anonim válasza:
Én olvastam! Rendkívül jó és hasznos könyv. És amellett, hogy komoly tényfeltáró munka, nagyon olvasmányosan és humorosan van leírva, minden oldalát élveztem. Nem véletlen, hogy a zsaruk ellen uszító felforgatók ki vannak tőle borulva. :)
2015. nov. 12. 22:24
 4/4 anonim válasza:
Nem olvastam, viszont az írója/admin feltett egy zárt szakmai csoportból pár kiragadott képernyőképet hosszú vitaposztokról, majd nekiállt bő nyállal uszítani a csoport ellen. Amikor közöltem az észrevételemet, letiltott a hozzászólásról, majd ugyanúgy folytatta a "beszélgetést" velem, mintha várná a választ.. csak én meg nem válaszolok, biztosan elfogytak az érveim... :-) Szóval szerintem egy hiteltelen ganaj az író/admin- ettől függetlenül még írhat jó könyvet- vagy megragadhat jó célcsoportot.
2019. nov. 19. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!