Emiatt fordulhatnék a rendőrséghez?
Egyik éjjel felhívott egy magát rendőrnek mondó személy, teljesen hitelesen bemutatkozott, kapitányság, alosztály,rendfokozat, és bár gyanakodtam,hogy kamu, főleg mert rejtett számról hívott (amit nem vettem észre, csak elhúztam a gombot,hogy felveszem) és aztán elkezdte mondani,hogy milyen szabálysértéseim voltak (amik mind igazak, és nincs egy ember sem aki tudna róluk, van aki erről,van aki arról tud, de olyan nincs aki mindről) és a lényeg a lényeg,hogy teljesen hiteles volt, állítólag kapcsolatba kerültem egy bűnszervezettel, és emiatt keresett, majd értetlenkedésemre közölte,hogy átvertek, és letette.
Ezzel vége is lehetne, csakhogy azért nem hagy nyugodni,hogy honnét tudtak rólam ennyi mindent?Gondolom a rendőrségen leszarnák, így nem fordulok hozzájuk, de mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!