Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha valakit bilincsben visznek...

Ha valakit bilincsben visznek be a rendőrök, mikor (hol) veszik le róla először?

Figyelt kérdés
2015. júl. 24. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Amikor és ahol ráérnek.
2015. júl. 24. 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:

nem kell a lelkedre venni

sőt inkább kért azt, hogy maradjon a bilincs, az a te érdeked. akármennyire is hülyén hangzik, de így van

nem fognak réd semmit, mert bilincsbe vagy és amikor felcukkolnak vagy provokálnak, nem támadod meg a rendőrt és nem ugrasz ki az ablakon sem amikor felzaklattak

engem pl nem bilincseltek le és neki akartam menni egy érkező kamionnak

elégé furi volt érzésileg, lelkileg

2015. júl. 26. 08:04
 3/5 anonim ***** válasza:

cigányokat elengedik, majd felbőszítik, hergelik, cukkolják őket, erre ordítani kezdenek és már kész is a hatóság elleni erőszak

nagyon profik ebben, ilyen szakmai tudásuk van ezeknek

ha nem vagy higgadt, beszopod a cselt

jobb a bilincs

2015. júl. 26. 08:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem engem érint a téma, csak szemtanúja voltam, hogy egy csinos, dekoratív, igazán jól szituált 45 év körüli hölgyet előre bilincselt kezekkel vittek be a rendőrség épületébe. Nem tűnt veszélyesnek, viszont szemmel láthatóan nagyon szégyellte a helyzetet. Kicsit sajnáltam is.
2015. júl. 27. 11:04
 5/5 anonim ***** válasza:

ha előre van bilincselve a kéz, az már engedmény, az igazán lájtos

hátra a kéz és lábbilincs és a kéz még odabilincselve egy bőr övhöz és szíjon húzogatni, ez sem büntetés, nem alázás, csak technikai megoldás.

2015. júl. 27. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!