Mi lenne ha pld.1-2 orosz elitben szolgáló specnazos katona beállna egy pár napig rendőrnek egy roma bűnözésről elhíresült kisvárosba/faluba?
Így van, de az abszurdum, hogy 2 speznazos elver 13 késes cigányt.
Persze a speznaznál szolgáló katona nem szarakodna ököllel, fogná az ak-t és szépen lekaszálná mind a 10-et.
Magyar Honvéd itt írtad, hogy "a redokozatom főhadnagy, a KVZ-nél szolgálok lassan 9. éve hivatásosként,"
Ok most elolvastam a KVZ-t a KMZ-re, kb egykutya. Eléggé elfogult vagy a KMZ-vel. Szomorú az, hogyí irreálisan látod a világot, de ennyire
"Így van, de az abszurdum, hogy 2 speznazos elver 13 késes cigányt. "
Szerintem ez borítékolható, hogy a Specnyazos likvidálja a romákat. A Specnyazoz, arra van kiképezve, hogy minden fellelhető tárgybat legyen képes fegyverként használni, vagy fegyvert csinálni. Leüti könnyen az első romát, elveszi a kést és onnan szétszedi az összes többit.
Szerinted mi értelme van ilyen elit alakulatkoknak, ha pár képzetlen dagi romát sem tud elintézni ? Kőltenének erre ennyi pénzt? Ha így lenne, ahogy leírtátok, a legkövérebbeket kellene besorozni és hizlalni őket kolbásszal kiképzés alatt. :XD
Szerintem gondolkozni nem ártana -.- I.Q-d mennyi tesó?
Egy az hogy a specnazosok csapatban dolgoznak mindenhol.Egy specnazos elbírna 5 cigánnyal,felkapna valamit és agyalna vagy mittudomén...De ők mindig csapatban dolgoznak.Az hogy 13-an rámennek,az rajta és az ügyességén múlik.
Szavaznék 30%-ra,hogy a felét szét ütné,de hogy az egészet,úgy hogy ő még bír állni,nem biztos...De semmi sem lehetetlen :)
Hány éves vagy kisgyerek :) KMZ-t alábecsülöm :) ? Így van. Annyira vicces hogy semmi se tudsz. Közelharc az egyénfüggő, egy KMZ-s jitsu mester elverne egy speznasot, azért mert mester, ez nem kiképzésen múlik.. A KMZ-sek a rangerek egy módosított kiképzését kapják ami sokak szerint erősebb az orosz különlegesekénél.
De a vicc, hogy azon a szemináriumon amit belinkeltem, elmondta a systema specpodgotovka oktató (ezt a közelharc rendszert tanulja az orosz rendőrség bevetési osztaga és a különleges erői is beleértve a speznazt is), hogy 3-nál több ember ellen tilos leállni harcolni puszta kézzel. Mi az, hogy jobb mint a KMZ? Szart se tudsz róla, ezek között a különleges alakulatok között már nem lehet különbséget tenni, mert mindegyik eltalálja a célt 30ból 30x és mindegyik tud 2 órát futni gyors tempóban, ha kicsit is értenél hozzá, ezzel tisztában lenni. Menj máshova trollkodni kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!