Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi lenne ha pld.1-2 orosz...

Mi lenne ha pld.1-2 orosz elitben szolgáló specnazos katona beállna egy pár napig rendőrnek egy roma bűnözésről elhíresült kisvárosba/faluba?

Figyelt kérdés
!!!!!KIHANGSÚLYOZOM ELMÉLETI KÉRDÉS!!!!!
2015. jún. 30. 21:55
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
És olyat sose mondtam, hogy lenyomtam volna egy speznazost, vagy olyat, hogy most KMZ-s lennék. Egyszerűen baromság amit állítotok, és ezt bárki alátámasztja aki kicsit is ért a közelharchoz.
2015. júl. 14. 17:36
 42/46 anonim ***** válasza:
Figyelj én részben egyetértek veled.Csak azt mindom hogy aki egy elit alakulat tagja az nem véletlen az.Bizonyára kemények...Nehéz őket leteperni.Nen messze a falunktól volt egy kemény fiú akire egy csapat.cigány rátámadt.Nem voltak kigyúrtak,véznák voltak,a fiú pedig izmos volt.Elverte a cigányokat.Szóval ez is függ attól hogy te hogy nézel ki és hogy néznek ki az ellenfeleid,mert ha véznák akkor egy pofontól fekszenek.Az a fiú is feküdt volna,ja a cigányok dagadtak lettek volna.Egyébként a fiú is monoklis lett.Szal' ja,állóképesség,izom,küzdősport tudomány vagy önvédelmi tudomány,ügyesség és gyorsaságtól függ.Egy helyben nem fogszbleverni senkit,de ha higgadt és megfobtolt vagy,tudod hogy hogyan üss vissza és menekülj el.
2015. júl. 14. 17:58
 43/46 anonim ***** válasza:

Így van, de az abszurdum, hogy 2 speznazos elver 13 késes cigányt.

Persze a speznaznál szolgáló katona nem szarakodna ököllel, fogná az ak-t és szépen lekaszálná mind a 10-et.

2015. júl. 14. 19:34
 44/46 anonim ***** válasza:

Magyar Honvéd itt írtad, hogy "a redokozatom főhadnagy, a KVZ-nél szolgálok lassan 9. éve hivatásosként,"

Ok most elolvastam a KVZ-t a KMZ-re, kb egykutya. Eléggé elfogult vagy a KMZ-vel. Szomorú az, hogyí irreálisan látod a világot, de ennyire

"Így van, de az abszurdum, hogy 2 speznazos elver 13 késes cigányt. "

Szerintem ez borítékolható, hogy a Specnyazos likvidálja a romákat. A Specnyazoz, arra van kiképezve, hogy minden fellelhető tárgybat legyen képes fegyverként használni, vagy fegyvert csinálni. Leüti könnyen az első romát, elveszi a kést és onnan szétszedi az összes többit.

Szerinted mi értelme van ilyen elit alakulatkoknak, ha pár képzetlen dagi romát sem tud elintézni ? Kőltenének erre ennyi pénzt? Ha így lenne, ahogy leírtátok, a legkövérebbeket kellene besorozni és hizlalni őket kolbásszal kiképzés alatt. :XD

Szerintem gondolkozni nem ártana -.- I.Q-d mennyi tesó?

2015. júl. 14. 20:49
 45/46 anonim ***** válasza:

Egy az hogy a specnazosok csapatban dolgoznak mindenhol.Egy specnazos elbírna 5 cigánnyal,felkapna valamit és agyalna vagy mittudomén...De ők mindig csapatban dolgoznak.Az hogy 13-an rámennek,az rajta és az ügyességén múlik.

Szavaznék 30%-ra,hogy a felét szét ütné,de hogy az egészet,úgy hogy ő még bír állni,nem biztos...De semmi sem lehetetlen :)

2015. júl. 14. 22:39
 46/46 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy kisgyerek :) KMZ-t alábecsülöm :) ? Így van. Annyira vicces hogy semmi se tudsz. Közelharc az egyénfüggő, egy KMZ-s jitsu mester elverne egy speznasot, azért mert mester, ez nem kiképzésen múlik.. A KMZ-sek a rangerek egy módosított kiképzését kapják ami sokak szerint erősebb az orosz különlegesekénél.

De a vicc, hogy azon a szemináriumon amit belinkeltem, elmondta a systema specpodgotovka oktató (ezt a közelharc rendszert tanulja az orosz rendőrség bevetési osztaga és a különleges erői is beleértve a speznazt is), hogy 3-nál több ember ellen tilos leállni harcolni puszta kézzel. Mi az, hogy jobb mint a KMZ? Szart se tudsz róla, ezek között a különleges alakulatok között már nem lehet különbséget tenni, mert mindegyik eltalálja a célt 30ból 30x és mindegyik tud 2 órát futni gyors tempóban, ha kicsit is értenél hozzá, ezzel tisztában lenni. Menj máshova trollkodni kisgyerek.

2015. júl. 14. 23:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!