3000 embert vettek fel a rendőrségre országosan közmunkásoktól. Mit szóltok hozzá?
Hát, ha fehérek, akkor nem zavar. Bár gondolom nem... szóval aggodalomra ad okot.
Hogy miért? Nyilván mert rasszista vagyok.
'''100 ilyen alkalmazást kellett most aláírnom.'''
Ezt mondta az egyik megyei főrendőr, teljesen véletlenül, egy másik témában nyilatkozva, ezt csak úgy beszúrta a mondanivalója kapcsán. Azt gondolom, hogy minden megyében lehetnek ilyenek. Összeszoroztam a megyékkel és rátettem még 1000-et a Budapest miatt és amiatt, hogy az a konkrét megye nem a közmunkás-programról híres, mert arra van munka.
Mindenesetre a saját szememmel láttam egy igazoltatásnál egy ilyen szereplőt, aki az eddigiek szerint nem illett oda. Volt neki sárga mellénye és civil ruhás alul-öltözött 40-es férfi volt és egy kommunikációs eszköz volt nála. Két rendőr és az ffi. testbeszéde szerint, akkor "tanulták" egymást. Sugárzott a bizalmazatlanság a jeleneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!