Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Vásároltam jofogáson háztól-há...

Vásároltam jofogáson háztól-háziggal elektromos babahintát 23. 000 ft-ért és nem zenél, az eladó elérhetetlen mit tehetek?

Figyelt kérdés
Beszéltünk telefonon kérdeztem minden müködik rajra azt mondta igen persze, rákérdeztem pontosabban zenél, hintázik minden? azt mondta igen, szép állapotúnak is volt hirdetve, direkt drágábbat válaszoltam mert volt ennél olcsobb is, hogy biztos jó legyen. forog a körforgó, hintázik, igaz van vagy 6 fokozat és csak 1 féleképpen hintázik nem lehet gyorsítani-lassítani. Van 12 dallam de nem zenél, írtam hogy vegye vissza, de se e-mailre se telefonhivásra, se sms-re nem reagál. Szeretnék jogi lépéseket tenni, 23 ezer ft-ról beszélünk, nem apró pénz 1 havi gyesem, mit tud tenni a hatóság? Tudok lépni?

2015. jún. 13. 08:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A terméket megkaptad, ez csak polgári peres eljárás lehet, amit meg neked kell még megelőlegezned, és az sem biztos, hogy pert nyersz, ha ő azt mondja tökéletesen működött nála...

Ilyen aprópénzért nem érdemes bíróságra járni, ráadásul legalább kaptál valamit, nem úgy mint az igazi csalók esetén.

2015. dec. 30. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!