Mi ez az újfajta rendőri munka, amit közúti baleseti kiszállásnál, helyszínelésnél művelnek ezek?
Tegnapelőtt, a szolnoki elkerülőn volt egy baleset és én a benzinkútról néztem ezeket, mit csinálnak, miután kijöttek a helyszínre.
Hááá, képzeljétek el, kicsit ügyködtek a balesettel kapcsolatban, majd mát csak 1 darab rendőr csinálta ezt, a többi meg elkezdett állítgatni és büntetni, aki éppen arra ment. Aztán elhúztak. Mintha csak a költségeiket szednék be, hogy fedezve legyen.
kár volt ennyire fejleszteni a rendőrt, most itt van a rengeteg fizetnivaló, mire nincs pénz, és úgy akarják megoldani, hogy szétbüntetik a rendes emberek agyát
és mi lesz, ha nekik is elfogy a pénzük és hitelt se kaptok már? eladjátok az újszülötteket?
+++++XD téged kellene megbüntetni++++++
ja ja, ne félj nem mentem arra, az elkerülő irányába, önkéntesen kivégeztetni magam, a hóhérok elé, a tankolás után, inkább átmentem Szolnokon. 2 literrel több gázolaj, de legalább élek
Te csak ne sértegessed a válaszolókat,ha valami nem tetszik normálisan tedd fel a kérdést és magyarázd el.
Idióta -.-
"szétbüntetik a rendes emberek agyát"
Szerintem rendes embert még nem büntettek meg ok nélkül. (meg rendetlent sem)
De lehet csak más az értékrendünk T.Kérdező.
Majd akkor is fikázd a rendőröket, ha az általad "rendesnek" tartott emberek miatt kérsz tőlük segítséget.
Egyébként ez nálad valószínűleg egy frusztráció lehet, visszamaradt valami gyerekkori sérülés vagy mostani kielégületlenség? Kezeltesd magad, bár OPNI már nincs. Nehéz ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!