Ebben az esetben hogy igazoljam magam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy mi történik olyankor, ha a személyimen a fotón hosszú, barna hajam van, de azóta levágattam mondjuk rövidre,és át is festettem?
Ilyenkor elég felmutatni mondjuk a lakcímigazolványt (azon ugye van név is, meg anyja neve is)? Mert a fénykép alapján nem biztos, hogy felismerhető vagyok, maximum az arcforma, szemüveg, arcon anyajegyek, stb...?
Tudom, hülye kérdés, de engem tényleg érdekelne. Még soha nem igazoltattak, de jobb felkészülni rá, ha esetleg ez a helyzet állna fent. :)
Köszönöm!:)
2015. jún. 10. 22:51
1/3 anonim válasza:
Mivel 10 év egy személyi érvényessége, természetes dolog, hogy nem tök ugyanúgy nézel ki. Ezt a rendőr is tuja, és nem fog bevinni, mert más a frizurád.
2/3 Koplárovics Béci válasza:
A lakcímkártya alapján még nehezebben ismernek fel... Főleg hogy egy 200km-rel odébb lakó rendőr valószinűleg nem ismeri édesanyádat sem.
3/3 anonim válasza:
Bármilyen más arcképes igazolvánnyal is tudod magad igazolni, de ha nincs, akkor odaadod neki az összes igazolványod és kész. Ha nálad van minden igazolvány ugyanattól az embertől, akkor valószínűleg te vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!