A rendőrök álomfizetést kapnak és miért lottóznak akkor?
Tegnap egy rendőrjárőr munkaidejében feladott egy lottót az egyik újságosnál a nyugati pu-nál,csak lestem,hogy hogyhogy nyerni akar lottón,ők erre nincsenek rászorulva szerintem.
Miért lottóznak akkor?
Különben pedig élőben láttam,hogy a rendőr nem a rendet és az embereket védte ahogy kellene,hanem az újságosnál lottózgatott.
És akkor még mondjuk a rendőröket hasznosnak....
"A rendőrök álomfizetést kapnak"
Álomfizetést??? Ccc...
"Különben pedig élőben láttam,hogy a rendőr nem a rendet és az embereket védte ahogy kellene,hanem az újságosnál lottózgatott.
És akkor még mondjuk a rendőröket hasznosnak..."
Én meg láttam már "élőben" rendőröket a boltban kaját és üdítőt venni; és nem az volt az első gondolatom, hogy "fúúú, miért nem az embereket védik, ahogy kellene" (de még a sokadik se), hanem az, hogy épp van egy kis szabadidejük. Merthogy bármennyire is furcsa neked, de előfordul, hogy épp nem hívják őket sehova...
Viszont láttam más rendőröket egyenruhában, közterületen egy üzlet előtt alkoholt fogyasztani. Na, azt nem írom le, hogy akkor mit gondoltam...
Álomfizetést? Honnan vetted ezt? A politikusok kapnak álomfizetést és a rendőri vezetők.
A sima mezei rendőr nem ám. Maximum ha korruptak persze, amit meg is értek. De nem mind az, mert ha lebuknak, akkor hatalmasat szopnak sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!