Pszichológia kérdés. Ami még jó és elfogadják?
Felvételiztem a rendőrségre, a napokban megyek majd személyes elbeszélgetésre és ahogy eddig másoktól hallottam majd el kell mondanom hogy miért lennék én alkalmas erre a munkára és mondanom kell magamról egy rossz tulajdonságot is. Szerintetek mi az a rossz tulajdonság ami még belefér? mert úgy igazán nincsen rossz tulajdonságom, legalábbis általában dícsérnek az emberek, nem nagyképűségből mondom, de így magamról nemtudok.
Szerintetek így átlagosan melyik az a rossz tulajdonság ami még elfogadható?
Tapasztalatok is jóljönnek, ilyen pszichológiai alkalmasságiról.
Nagyon sok okos ember irasat olvashatod, sajnos mind angolul, ha guglizod a "weakness question"
Legtobben azt mondjak, hogy vegyel egy jo tulajdonsagot es allitsd be ugy mint egy rossz tulajdonsag. Pl. ha hataridore kell dolgozni es szorul a hurok, nagyon hatarozott tudsz lenni, amit masok baratsagtalansagkent elhetnek meg... vagy valami ilyesmi.
Vagy mondj olyat, amin konnyu javitani, pl. fizikai eronleted sajnos gyenge, de jovo hettol kezded a karatet, vagy sajnos pontatlan vagy, de vettel egy regimodi iszonyat hangos ebresztoorat amit mindig beallitasz es jo messzire teszel az agytol, vagy mittomen.
A lenyeg, hogy nagyon ne asd el magad es a legfontosabb, hogy ne hazudj, mert rosszul sulhet el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!