Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi van akkor ha egy járőr...

Mi van akkor ha egy járőr rendőr miközben dolgozik mellette egyetemre jár mondjuk gépészmérnöki képzésre levelezőn?

Figyelt kérdés
megoldható ? ha igen kollégák, főnökök mit szólnak ehhez ?
2015. márc. 28. 18:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Sose állítottam olyat hogy rendőrt akarok verni,látom a szövegértelmezés jól megy

Talán apuci rendőr vagy miért esett annyira zokon hogy szidom a korrupt rendőröket?Lehet te úgy lettél hogy anyád megb..szatta magát egy rendőrrel hogy nyugodtan űzhesse a prostis karrierjét de az én nőm biztosan nem olyan hülye hogy egy rendőrrel keféljen.Nincsenek olyan alacsony IQ szintű ismerőseim akik rendőrrel szóba állnának :)

2015. márc. 29. 20:37
 12/18 anonim ***** válasza:

Óh, nem esik zokon, leszarom te mit gondolsz, nekem egy porbafingó senki vagy.

Ez az IQ nálad nagyon téma, meglepődtél a rendőrök között, mennyire kis butuska vagy.

Maradj meg a kis álomvilágodban, a való életet hagyd meg a férfiaknak.

2015. márc. 29. 21:11
 13/18 anonim ***** válasza:

Kis vicces komplexusos nyominger vagy :-D

Egészségedre retardáltka.

2015. márc. 29. 21:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Majd ha felnőttél keress meg, mesélek a való életről.
2015. márc. 29. 21:46
 15/18 anonim ***** válasza:

bermuda, ezt te nem érted. Ő annyival okosabb nálunk, hogy érvelve hozzászólni a témához nem tud, de kapóra jött neki két rendőr, minket szívathat a gép mögül inkognitóban.

Érdekes, elém még nem állt senki, hogy kifejtse eme magasröptű gondolatait.

2015. márc. 29. 23:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Senki nem olyan hülye hogy odamenjen egy rendőr elé és őszintén megmondja neki hogy mit gondol róla.Még a végén összeverik a civilt mint a 2006 október 23-ai rendőrterrorizmusban lévő ártatlan embereket
2015. márc. 30. 00:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Én sem intelligenciában, sem erővel nem akarlak legyőzni, ezzel egyedül te próbálkozol, egyenlőre sikertelenül.

Azt megtudtuk rólad, hogy a szociális körülmények amiben nevelkedtél, hasonlít a cigányokéra. A 20 körüli ösztöni intelligencia megmutatkozik a trágár megnyilvánulásaidon.

Tudod ezzel az a legnagyobb baj, hogy a kérdező erre nem kíváncsi, ő választ vár a kérdésére. Nem kíváncsi a te fröcsögésedre. Az antiszociális viselkedésed itt is megmutatkozik, nem tiszteled a kérdezőt sem, akkor te miért várod el, hogy valaki is tiszteljen!?

2015. márc. 30. 00:16
 18/18 anonim válasza:
Gépészmérnöki nehéz szakma, szerintem a kettő együtt nem fog menni! Max egy nevetlen egyetemen. Vannak értelmesebb rendőrök, de több az aki hülye, uralkodásmániás, pénzhajhász b..i. Egyszer megbüntettek mert rájöttek, h nem csináltunk semmit, és azt mondták, h "akkor nem mentem át a zebrán, elfogadja ugye?" Mondom, h nem. Erre az volt a válasz, h akkor nem ért egyet a rendőr szavával, készítsük a jegyzőkönyvet és bírónak majd bizonyítok. Ekkora patkányok vigyáznak az emberekre, mikor egy cigányt meglátnak és be vannak szarva, akkor minek van rendőr?
2015. ápr. 2. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!