Mi van akkor ha egy járőr rendőr miközben dolgozik mellette egyetemre jár mondjuk gépészmérnöki képzésre levelezőn?
Sose állítottam olyat hogy rendőrt akarok verni,látom a szövegértelmezés jól megy
Talán apuci rendőr vagy miért esett annyira zokon hogy szidom a korrupt rendőröket?Lehet te úgy lettél hogy anyád megb..szatta magát egy rendőrrel hogy nyugodtan űzhesse a prostis karrierjét de az én nőm biztosan nem olyan hülye hogy egy rendőrrel keféljen.Nincsenek olyan alacsony IQ szintű ismerőseim akik rendőrrel szóba állnának :)
Óh, nem esik zokon, leszarom te mit gondolsz, nekem egy porbafingó senki vagy.
Ez az IQ nálad nagyon téma, meglepődtél a rendőrök között, mennyire kis butuska vagy.
Maradj meg a kis álomvilágodban, a való életet hagyd meg a férfiaknak.
Kis vicces komplexusos nyominger vagy :-D
Egészségedre retardáltka.
bermuda, ezt te nem érted. Ő annyival okosabb nálunk, hogy érvelve hozzászólni a témához nem tud, de kapóra jött neki két rendőr, minket szívathat a gép mögül inkognitóban.
Érdekes, elém még nem állt senki, hogy kifejtse eme magasröptű gondolatait.
Én sem intelligenciában, sem erővel nem akarlak legyőzni, ezzel egyedül te próbálkozol, egyenlőre sikertelenül.
Azt megtudtuk rólad, hogy a szociális körülmények amiben nevelkedtél, hasonlít a cigányokéra. A 20 körüli ösztöni intelligencia megmutatkozik a trágár megnyilvánulásaidon.
Tudod ezzel az a legnagyobb baj, hogy a kérdező erre nem kíváncsi, ő választ vár a kérdésére. Nem kíváncsi a te fröcsögésedre. Az antiszociális viselkedésed itt is megmutatkozik, nem tiszteled a kérdezőt sem, akkor te miért várod el, hogy valaki is tiszteljen!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!